adidas X voetbalschoenen

Bestel de nieuwste adidas X Crazyfast voetbalschoenen altijd via voetbal-schoenen.eu! De adidas X voetbalschoenen worden gedragen door spelers als Lionel Messi, Mo Salah, Heung-Min Son, Luis Díaz, Di Maria, Wan-Bissaka, Isco, Isak, Joao Felix, Vardy, Madueke, Benzema, Werner, Dembélé, Hakimi, Ferran Torres, Santiago Gimenez, Sutalo, Geertruida, Minteh, Dumfries en tal van andere spelers.

De revolutionaire adidas X voetbalschoenen werden eind november 2017 op de markt gebracht. Deze voetbalschoenen van adidas zijn de perfecte voetbalschoenen voor spelers die chaos moeten creëren in de verdediging van de tegenstander! De adidas X voetbalschoenen stellen je in staat onverwachte bewegingen te maken om zo de tegenstander op het verkeerde been te zetten! 

adidas X voetbalschoenen Solar Energy pack

Kenmerken adidas X voetbalschoenen

  • Het bovenwerk van de adidas X Crazyfast voetbalschoenen bestaat uit het zogenaamde Aeropacity Speedskin materiaal. Dit materiaal schijnt licht door, waardoor je je sokken kunt zien, met name aan de zijkanten.
  • De dunne laag mesh op de voetbalschoenen wordt de AeroCage+ technologie genoemd en zorgt voor stabiliteit en steun, wanneer je je van een tegenstander losmaakt en een creatieve actie maakt. Deze
  • Primeknit collar: De LL versie (zonder veters) en de Elite (met veters) voetbalschoenen bevatten een enkelsok. Deze enkelsok wordt de Primeknit collar genoemd en zorgt ervoor dat je de schoenen naadloos aan kunt doen. De schoenen vormen zich perfect naar de vorm van je voeten, wat voor een optimaal draagcomfort zorgt.
  • Speedframe zoolplaat; De adidas X voetbalschoenen bevatten een Speedframe zoolplaat met Aeroplate. Deze zoolplaat is super licht en dit faciliteert snelle en creatieve spelers. Wanneer je een actie aan wilt gaan, ben je snel weg!
  • De adidas X voetbalschoenen bevatten extra noppen ter hoogte van de voorvoet. Deze noppen zorgen voor een nog betere grip wanneer je je losmaakt van je tegenstander en explosief weg kunt sprinten.  De noppen zijn op strategische punten geplaatst op het onderstel van de schoenen. Dit stelt je in staat explosief te zijn en je tegenstander de baas te zijn. De adidas X voetbalschoenen hebben een combinatie van klauwnoppen en ovale noppen. Deze combinatie is ideaal om hoge snelheden te behalen en explosief te zijn en biedt je ook nog eens de juiste comfort en stabiliteit.
  • De adidas X voetbalschoenen hebben bovendien een  externe hielkap. De hielkap, welke aan de achterkant is uitgerust met een speciaal design van ribbels, zorgt voor het zogenaamde lockdown effect. Hierdoor ga je niet in je schoenen schuiven en het zorgt voor stabiliteit, wanneer je je snel van je tegenstander los wilt maken. Ter hoogte van de achillespees bevindt zich een speciaal geweven materiaal en dit biedt je de ultieme bewegingsvrijheid.
  • De adidas X voetbalschoenen kun je zowel met veters als zonder veters kopen. 
  • Iedere twee tot drie maanden lanceert adidas een nieuwe kleurstelling van de adidas X voetbalschoenen. Deze zijn onderdeel van een speciaal pack, waartoe ook de adidas Predator en adidas Copa voetbalschoenen horen. Deze kleurstelling wordt direct door verschillende spelers gedragen. 
  • De adidas X voetbalschoenen zijn zowel voor kinderen als voor volwassenen beschikbaar, namelijk in de maten: 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
  • Deze schoenen zijn ook voor verschillende ondergronden beschikbaar, dus zowel voor kunstgras, als voor natuurgras, harde en zachte ondergronden.

Spelers die op de adidas X voetbalschoenen spelen

Er zijn drie verschillende versies van de adidas X voetbalschoenen. De LL versie betreft de voetbalschoenen zonder veters en met een Primeknit collar. Deze voetbalschoenen worden gedragen door spelers als Son, Joao Felix, Joselu, Vardy, Madueke, Stengs, Tillman en nog meer andere spelers. De adidas X Crazyfast Elite versie betreft de versie met enkelsok en veters. Deze voetbalschoenen worden gedragen door Santiago Gimenez, Luis Díaz, Di Maria, Isco, Wan Bissaka, Isak, Luis Suárez, Sutalo, Ramaj, Minteh en Saibari. De adidas X + voetbalschoenen betreffen de versie zonder Primeknit collar, maar met veters. Deze voetbalschoenen worden gedragen door Messi, Salah, Leao, Benzema, Dembélé, Hakimi, Müller, Ferran Torres, Raphina, Geertruida en Dumfries.

adidas X voetbalschoenen bestellen

De nieuwste  adidas X voetbalschoenen kun je altijd bestellen in de onderstaande winkels . Dit kan voor zowel kinderen als voor volwassenen. Voor kinderen zijn de schoenen beschikbaar vanaf maat 28 en voor volwassenen zijn de voetbalschoenen beschikbaar vanaf maat 38 tot 47. De top versie van de voetbalschoenen hebben een prijs van € 260,- tot € 300,- en de goedkope versie van de voetbalschoen is € 50,-. Deze voetbalschoenen zijn beschikbaar voor verschillende ondergronden! Inclusief de mogelijkheid tot personalisatie. 

Voetbalshop
vanaf € 50
Bestellen >
Unisportstore.NL
vanaf € 50
Bestellen >
Adidas.nl
vanaf € 50
Bestellen >

adidas X Crazyfast voetbalschoenen

Historie