Merk: SKU: IF5817

Bestel hier de adidas X Egyptian Nights voetbalschoenen low met veters (de + versie). Deze voetbalschoenen zijn speciaal ontwikkeld voor Mohammed Salah. Op deze voetbalschoenen speelt Salah zijn wedstrijden voor Liverpool en het nationale elftal van Egypte vanaf september 2023 tot medio december 2023. Deze voetbalschoenen zijn beschikbaar in de maten 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47,48.

Deze adidas X Crazyfast Salah+ voetbalschoenen hebben als thema ‘’Egyptian Nights’’. De voetbalschoenen weerspiegelen het wervelende woestijnzand van Egypte en de Egyptische nachten! De voetbalschoenen zijn paars en bevatten een all-over print van sterren een zon. De lip van de schoenen en de veters zijn zwart. Een deel van de zooplaat is paars en het andere deel van de zoolplaat is goud, verwijzend naar alle prijzen die Salah met Liverpool gewonnen heeft. De noppen aan de onderkant van de schoenen zijn paars en de inlegzool is fel rood. Dit is ook de kleur van de adidas trademark strepen op de voorkant van deze flitsende voetbalschoenen.

De adidas X Crazyfast + voetbalschoenen zijn door adidas speciaal ontworpen voor snelle en creatieve spelers. De materialen en de technologieën die in deze schoenen verwerkt zijn faciliteren deze spelers:

  • Het bovenwerk van de adidas X Crazyfast voetbalschoenen bestaat uit het zogenaamde Aeropacity Speedskin materiaal. Dit materiaal schijnt licht door, waardoor je je sokken kunt zien, met name aan de zijkanten.
  • De dunne laag mesh op de voetbalschoenen wordt de AeroCage+ technologie genoemd en zorgt voor stabiliteit en steun, wanneer je je van een tegenstander losmaakt en een creatieve actie maakt. Deze
  • Lichte veters: Deze adidas X voetbalschoenen bevatten extra lichte veters, zodat snelle en creatieve spelers nog beter gefaciliteerd worden! 
  • Speedframe zoolplaat; De adidas X voetbalschoenen bevatten een Speedframe zoolplaat met Aeroplate. Deze zoolplaat is super licht en dit faciliteert natuurlijk snelle en creatieve spelers. Wanneer je een actie aan wilt gaan, ben je snel weg!
  • De adidas X voetbalschoenen bevatten extra noppen ter hoogte van de voorvoet. Deze noppen zorgen voor een nog betere grip wanneer je je losmaakt van je tegenstander en explosief weg kunt sprinten.
  • Ter hoogte van de hiel bevindt zich een 3D hielkap van koolstof, welke zorgt voor het lockdown effect. Hierdoor ga je niet met je voeten in de voetbalschoenen schuiven en verlies je ook geen bewegingsvrijheid.
  • Kleur: Paars/Rood/Zwart/Goud
  • Pack: Egyptian Nights

Klik direct op de buttons om de paarse adidas X Crazyfast + voetbalschoenen zonder veters uit het Solar Energy pack voor volwassenen en kinderen te bestellen!