Merk: SKU: ID0710

Bestel hier de fel blauw/wit/gouden adidas X Crazyfast voetbalschoenen met Primeknit en veters (de Elite versie) uit het Spark Gen10S pack! Deze adidas X Crazyfast voetbalschoenen worden exclusief door Messi gedragen vanaf februari tot april 2024.  Deze voetbalschoenen kun je vanaf nu voor zowel volwassenen als voor kinderen bestellen. De voetbalschoenen zijn namelijk beschikbaar in verschillende maten: 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48. De voetbalschoenen zijn ook beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus voor natuurgras, kunstgras, harde en zachte ondergronden.

De upper van de adidas X Crazyfast voetbalschoenen uit het Spark Gen10S pack is geheel in stijl van de kleuren van de Argentinië voetbalshirts. De bovenkant is donkerblauw, geïnspireerd door het Argentinië uitshirt en daaronder zijn de voetbalschoenen wit/lichtblauw, geïnspireerd door het thuisshirt. De adidas trademark strepen op de zijkanten en de hielkap zijn lichtblauw/goud. Bovendien bevatten de voetbalschoenen gouden accenten, als eerbetoon aan de roemrijke carriere en de prijzenkast van Messi. Deze voetbalschoenen zijn uitgerust met een Primeknit collar en bevatten bovendien veters. Op de voetbalschoenen staan ook de logo’s van adidas en Messi. De zoolplaat is een combinatie van wit en lichtblauw. Check ook de functionele kenmerken van de voetbalschoenen van Messi.

  • Het bovenwerk van de adidas X Crazyfast voetbalschoenen bestaat uit het zogenaamde Aeropacity Speedskin materiaal. Dit materiaal schijnt licht door, waardoor je je sokken kunt zien, met name aan de zijkanten.
  • De dunne laag mesh op de voetbalschoenen wordt de AeroCage+ technologie genoemd en zorgt voor stabiliteit en steun, wanneer je je van een tegenstander losmaakt en een creatieve actie maakt. Deze
  • Lichte veters: Deze adidas X voetbalschoenen bevatten extra lichte veters, zodat snelle en creatieve spelers nog beter gefaciliteerd worden! 
  • Primeknit collar: De voetbalschoenen bevatten een enkelsok. Deze enkelsok wordt de Primeknit collar genoemd en zorgt ervoor dat je de schoenen naadloos aan kunt doen. De schoenen vormen zich perfect naar de vorm van je voeten, wat voor een optimaal draagcomfort zorgt.
  • Speedframe zoolplaat; De adidas X voetbalschoenen bevatten een Speedframe zoolplaat met Aeroplate. Deze zoolplaat is super licht en dit faciliteert natuurlijk snelle en creatieve spelers. Wanneer je een actie aan wilt gaan, ben je snel weg!
  • De adidas X voetbalschoenen bevatten extra noppen ter hoogte van de voorvoet. Deze noppen zorgen voor een nog betere grip wanneer je je losmaakt van je tegenstander en explosief weg kunt sprinten.
  • Ter hoogte van de hiel bevindt zich een 3D hielkap van koolstof, welke zorgt voor het lockdown effect. Hierdoor ga je niet met je voeten in de voetbalschoenen schuiven en verlies je ook geen bewegingsvrijheid.
  • Kleur: Blauw/Lichtblauw/Wit/Goud
  • Pack: Spark Gen10S pack

Klik direct op de buttons om deze gele adidas X Crazyfast Elite voetbalschoenen met enkelsok en veters uit het Spark Gen10S pack voor volwassenen en kinderen te bestellen!