Merk: SKU: IE2375

Bestel hier de adidas X Crazyfast voetbalschoenen low met veters (de + versie) uit het Solar Energy pack! Deze fel gele voetbalschoenen worden door spelers als Messi, Salah, Benzema, Werner, Dembélé, Hakimi, Müller, Ferran Torres, Dumfries, Geertruida, Noa Lang en tal van andere sterspelers gedragen vanaf januari tot en met maart 2024. Deze voetbalschoenen kun je vanaf nu voor zowel volwassenen als voor kinderen bestellen. De voetbalschoenen zijn namelijk beschikbaar in verschillende maten: 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48. De voetbalschoenen zijn ook beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus voor natuurgras, kunstgras, harde en zachte ondergronden.

De upper van de adidas X Crazyfast + voetbalschoenen is fel geel met zwarte adidas trademark strepen. De zoolplaat is wit met rode details en ook de zool aan de binnenzijde van deze adidas X voetbalschoenen is rood. De adidas X Crazyfast + voetbalschoenen zijn door adidas speciaal ontworpen voor snelle en creatieve spelers. De materialen en de technologieën die in deze schoenen verwerkt zijn faciliteren deze spelers:

  • Het bovenwerk van de adidas X Crazyfast voetbalschoenen bestaat uit het zogenaamde Aeropacity Speedskin materiaal. Dit materiaal schijnt licht door, waardoor je je sokken kunt zien, met name aan de zijkanten.
  • De dunne laag mesh op de voetbalschoenen wordt de AeroCage+ technologie genoemd en zorgt voor stabiliteit en steun, wanneer je je van een tegenstander losmaakt en een creatieve actie maakt. Deze
  • Lichte veters: Deze adidas X voetbalschoenen bevatten extra lichte veters, zodat snelle en creatieve spelers nog beter gefaciliteerd worden! 
  • Speedframe zoolplaat; De adidas X voetbalschoenen bevatten een Speedframe zoolplaat met Aeroplate. Deze zoolplaat is super licht en dit faciliteert natuurlijk snelle en creatieve spelers. Wanneer je een actie aan wilt gaan, ben je snel weg!
  • De adidas X voetbalschoenen bevatten extra noppen ter hoogte van de voorvoet. Deze noppen zorgen voor een nog betere grip wanneer je je losmaakt van je tegenstander en explosief weg kunt sprinten.
  • Ter hoogte van de hiel bevindt zich een 3D hielkap van koolstof, welke zorgt voor het lockdown effect. Hierdoor ga je niet met je voeten in de voetbalschoenen schuiven en verlies je ook geen bewegingsvrijheid.

Klik direct op de buttons om de lage versie van de gele adidas X Crazyfast + voetbalschoenen met veters uit het Solar Energy pack voor volwassenen en kinderen te bestellen!