Voetbalschoenen Steven Berghuis

Wil je de nieuwste Nike Mercurial Vapor 14 voetbalschoenen van Steven Berghuis direct kopen? Check ze exclusief in de  de NIKE SHOP of deze winkel of deze webshop! Directe levering en gratis verzending! 

Check hieronder een afbeelding van de voetbalschoenen waarop Steven Berghuis bij Ajax en het Nederlands Elftal speelt sinds februari 2022. Ook bij Feyenoord speelde Steven Berghuis al op de Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen. Check hier ook de technologieën van de Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen. Zo kennen de Nike Mercurial Vapor 14 voetbalschoenen o.a. een vernieuwde zoolplaat, waardoor de voetbalschoenen nu 40% lichter in gewicht zijn. Check hieronder het laatste nieuws over de voetbalschoenen, waar ook sterspelers als Lewanodwski, Ibrahimovic, Haaland en andere sterren op schitteren. Check tevens de informatie waar je de nieuwste Mercurial Vapor 14 voetbalschoenen kunt kopen. Deze zijn zowel voor volwassenen als voor kinderen beschikbaar op alle ondergronden! Berghuis speelt zijn wedstrijden momenteel op de de lichtblauwe Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen uit het Blueprint pack en zijn wedstrijden in het Ajax voetbalshirt! 

Nike Mercurial Vapor 14 voetbalschoenen

Voetbalschoenen Berghuis

Nike Mercurial Vapor 14 voetbalschoenen

Merk Nike
Perfect voor Explosieve spelers 
Materiaal Flyknit
Gewicht 167 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Lewandowski
Bruno Fernandes
Leroy Sané
Adama Traoré
Ousmane Dembélé
Frenkie de Jong
Kimmich
Haaland
Ibrahimovic
Ansu Fati
Cancelo


Nike voetbalschoenen Berghuis kopen

De Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen van Steven Berghuis kan je zowel voor kinderen als voor volwassenen kopen in de onderstaande shops! De prijs van dit topmodel is rond de € 270,- maar goedkopere Mercurial Vapor 14 schoenen scoor je ook al vanaf een bedrag van € 60,-. Deze schoenen zijn zowel voor gewone grasvelden als voor kunstgrasvelden beschikbaar. Directe levering en gratis verzending! 

Koop de nieuwste Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen van Berghuis in de de NIKE SHOP 

of deze winkel

of deze webshop!

Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen Blueprint pack