Voetbalschoenen Orkun Kökcü

Hier vind je alles over de nieuwste Nike Phantom GT voetbalschoenen van Orkun Kökcü.  Geen zin om meer informatie te lezen over de nieuwste voetbalschoenen van Kökcü? Wil je deze kopen? Check de nieuwste Nike Phantom GT voetbalschoenen van de sterspeler voor kinderen en volwassenen in de NIKE SHOP of deze winkel of deze SHOP!

Dit zijn de Nike Phantom voetbalschoenen die momenteel gedragen worden door Kökcü bij Feyenoord en het nationale voetbalelftal van Turkije. 

Nike Phantom GT voetbalschoenen Blueprint pack


Check hier de nieuwste  voetbalschoenen van de sterspeler van Feyenoord. Orkun Kokcü (29 december 2000) is een middenvelder van Feyenoord en international van Turkije. De sterspeler van Feyenoord speelt zijn wedstrijden op de Nike Phantom voetbalschoenen. Naast Kokcü spelen ook sterren als de Ligt, Kane, Mount, De Bruyne, Verratti, Havertz, Gavi, Foden en tal van andere spelers op deze voetbalschoenen van Nike. Op de foto hieronder zie je de Nike Phantom GT voetbalschoenen waarop de sterspeler tegenwoordig speelt. Dit betreffen de oranje Nike Phantom GT voetbalschoenen. Bovendien vind je hier meer informatie over de nieuwste Nike Phantom VNM voetbalschoenen en geven we de informatie waar je de nieuwste kicksen van deze speler kan kopen. Check ook het Feyenoord voetbalshirt van Kokcu! 

Nike Phantom GT voetbalschoenen

Voetbalschoenen Kokcu
Nike Phantom GT voetbalschoenen
Merk Nike
Perfect voor Dodelijke afmakers, spitsen! 
Materiaal Synthetisch
Gewicht 198 gram.

Positie

Middenvelder

Andere spelers op deze voetbalschoenen

de Ligt
Kane
Mount
De Bruyne
Verratti
Havertz
Gavi
Foden

Nike Phantom voetbalschoenen Kökcü kopen

De nieuwste Phantom GT voetbalschoenen kan je voor zowel kinderen als volwassenen kopen. De prijs van de schoenen in het hoogste segment zijn € 275,-,. Echter zijn er ook goedkopere varianten verkrijgbaar. De schoenen van de Feyenoord sterspeler zijn zowel beschikbaar voor grasvelden als voor kunstgrasvelden. Check deze shops waar je de schoenen exclusief kunt kopen. Bovendien kan je de voetbalschoenen van Kökcü  laten personaliseren Directe levering en gratis verzending!

Koop deze voetbalschoenen in de NIKE SHOP

of deze winkel 

of deze SHOP!