Nike Phantom Luna voetbalschoenen

Bestel de Nike Phantom Luna voetbalschoenen altijd via voetbal-schoenen.eu! De Nike Phantom Luna voetbalschoenen zijn de schoenen uit de Phantom versie met een hoge enkelsok. Deze voetbalschoenen worden gedragen door spelers als Rodri, Aké, Casemiro, Ceballos, Adeyemi, Upamecano, Troost-Ekong, Lokatelli, Marquinhos, Verratti, Tahirovic en nog meer spelers. Ieder jaar lanceert Nike verschillende kleurstellingen van de Nike Phantom Luna voetbalschoenen. Op deze pagina vind je alle informatie over de nieuwste editie van deze voetbalschoenen met hoge enkelsok van Nike! 

Nike Phantom Luna voetbalschoenen Vortex pack

De Nike Phantom Luna voetbalschoenen zijn de perfecte voetbalschoenen voor controleurs, voor de spelers die het spel verleggen, die het begin zijn van een perfecte aanval! Om deze reden zijn de Nike Phantom Luna voetbalschoenen uitgerust met verschillende technologieën, die de spelmakers faciliteren in hun spel. Check hieronder alle informatie over de Nike Phantom voetbalschoenen met een hoge enkelsok!

Technische informatie Nike Phantom GX voetbalschoenen

  • De Nike Phantom Luna Elite voetbalschoenen zijn de top voetbalschoen van de Nike Phantom lijn. Dit betreft de versie die ook door de spelers gedragen wordt. Deze voetbalschoenen bestel je vanaf € 290,-. De Phantom GX  voetbalschoenen van Nike zijn er zowel in de FG (Firm Ground) als in de AG (Artificial Ground) en SG (Soft Ground) versie. Bovendien zijn de Phantom voetbalschoenen beschikbaar in verschillende kleuren. Deze voetbalschoenen zijn zowel in kindermaten als in volwassen maten beschikbaar en bovendien in verschillende kleuren.
  • Om de twee/drie maanden lanceert Nike een andere kleurstelling van deze voetbalschoenen. Deze kleurstelling is onderdeel van een ''Pack'' en worden dan ook direct door de spelers die deze voetbalschoenen normaliter dragen gedragen. 
  • Flyknit materiaal: De upper van de  Phantom Luna voetbalschoenen is gemaakt van een Flyknit materiaal. Dit materiaal kennen we al van verschillende andere voetbalschoenen van Nike en dit zorgt ervoor dat de schoenen een sokachtige fit hebben. Hierdoor neemt de schoen de vorm van je voeten aan en is je eerste balcontact direct perfect.
  • Nike Gripknit technologie; Het bovenwerk van de Nike Phantom GX Luna voetbalschoenen bevat  de Nike Gripknit technologie. Dit is een klevend materiaal dat voor een uitzonderlijk balgevoel zorgt. Het bedekt het schietvlak van de schoen en loopt vanaf de grote teen helemaal via de veters naar de kleine teen, voor optimaal contact tussen de schoen en de bal tijdens het passen, dribbelen en schieten. Het vormt zich naar je voet en geeft je uitstekende grip in zowel natte als droge omstandigheden. De voorgevormde microtextuur werkt samen met Gripknit en vormt zich naar je voet voor nog betere balbeheersing.
  • Nike Cyclone 360 profiel; Dit gedeelte bevindt zich onder de voorvoet van de voetbalschoenen en  helpt je snellere (verbeterde wendbaarheid bij het maken van wendingen) en zelfverzekerde (verminderde grip bij draaien) bewegingen te maken, zodat je vol zelfvertrouwen snelle wendingen kunt maken in het heetst van de strijd.
  • Asymmetrische veters zorgen voor een groot oppervlak tijdens het dribbelen, passen en scoren. Het verplaatste veterpatroon zorgt voor extra verstelbaarheid rond de middenvoet voor spelers met plattere of hogere voetbogen.
  • Inlegzool met demping. De inlegzool bevat bovendien een speciale structuur, waardoor je niet gaat schuiven in deze voetbalschoenen
  • Hoge enkelsok; De Nike Phantom Luna voetbalschoenen bevatten een hoge enkelsok. Door deze sok kun je nog makkelijker in de voetbalschoenen stappen en heb je een beterbalgevoel. Door deze enkelsok lijkt het net alsof je met je blote voeten voetbalt! 

Spelers die de Nike Phantom Luna voetbalschoenen dragen

De Nike Phantom GX voetbalschoenen worden gedragen door spelers als Casemiro, Aké, Ceballos, Adeyemi, Upamecano, Troost-Ekong, Marquinhos, Verratti, Rodri, Locatelli, Tahirovic en tal van andere spelers.

Nike Phantom Luna voetbalschoenen bestellen

De Nike Phantom Luna voetbalschoenen kun je altijd bestellen in de onderstaande winkels voor volwassenen en kinderen. De Nike Phantom Luna voetbalschoenen zijn altijd beschikbaar in de maten 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48. De schoenen zijn altijd voor verschillende ondergronden beschikbaar, dus zowel voor natuurgras, als voor kunstgras en harde ondergronden. De dure versie (de Elite versie), die door de spelers wordt gedragen, heeft een prijs van € 290,-, maar goedkopere versies bestel je al vanaf € 60,-. Over het algemeen geldt wel: hoe goedkoper de voetbalschoenen, hoe minder van de bovenstaande technologieën er in de schoenen verwerkt zijn. In de onderstaande webshops kun je de schoenen ook altijd laten personaliseren. 

Nike.nl
vanaf € 70
Bestellen >
Unisportstore.NL
vanaf € 70
Bestellen >
Voetbalshop
vanaf € 70
Bestellen >
Voetbaldirect
vanaf € 70
Bestellen >

Nike Phantom Luna voetbalschoenen Vortex pack

Historie