Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen

Bestel hier altijd de nieuwste Nike Mercurial Vapor 15 voetbalschoenen. Dit betreffen de voetbalschoenen die gedragen worden door spelers als Vinicius Juniors, Garnacho, Valverde, Darwin Nunez, Lewandowski, Bruno Fernandes, Kvaratskhelia, Brahim Diaz, Micky van de Ven, Berghuis, Taylor, Bergwijn, Frenkie de Jong, Malacia, Dest, van Aanholt, Til en tal van andere spelers! De Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen betreft de lage versie van de Nike Mercurials. 

Nike Mercurial Dream Speed voetbalschoenen Air Zoom - Rood

De Nike Mercurial voetbalschoenen werden door het Amerikaanse sportmerk in 1998 gelanceerd als dé voetbalschoenen voor snelle en creatieve spelers. Nog steeds staan de Nike Mercurials bekend als de snelste voetbalschoenen uit het assortiment van het sportmerk. Sinds de geboorte van deze silo heeft de schoen echter verschillende veranderingen ondergaan. Inmiddels zijn we al beland in het vijftiende hoofdstuk van de schoenen. In de beginperiode van de schoen werden deze gedragen door sterren als Ronaldo (de Braziliaan), Adriano en Thierry Henry, maar de schoen is pas echt bekend geworden door Cristiano Ronaldo.

De Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen zijn geweldig voor buitenspelers en zijn in techniek nagenoeg gelijk aan de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen. De Mercurial Vapor voetbalschoen houdt echter rekening met voetballers die geen behoefte hebben aan een Dynamic Fit collar, de iconische enkelsok van de Superfly.  Dit haalt het beste in de dragers van deze gruwelijke kicksen naar boven. In het vervolg van deze pagina vind je meer voordelen van deze voetbalschoenen, vind je een overzicht welke spelers er nog meer op deze Nike voetbalschoenen spelen en vind je informatie waar je de schoenen kan kopen. Bovendien check je hier alle blogs over deze voetbalschoenen! Zelfs over de laatste en sale. Kortom, de pagina waar jij moet wezen wanneer jij alles wilt weten over Nike Mercurial Vapor XI!

Techische informatie en materialen Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen

  • De Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen zijn goedkoper dan de Superfly, die eveneens deel uitmaken van Nike Mercurial. Voor ongeveer € 270,- zijn deze pareltjes van jou. Deze schoenen zijn zowel in de FG (Firm Ground) als in de AG (Artificial Ground) en SG (Soft Ground) versie beschikbaar en bovendien in verschillende kleuren. Ook zijn ze zowel voor kinderen als volwassenen beschikbaar. Een overzicht van de historie Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen check je altijd hier! De Vapor XI generatie geeft jou nog meer speed en is lichter en sterker dan ooit. Spelers kunnen meer dan ooit hun potentieel gebruiken. Nike vindt snelheid opnieuw uit.
  • Iedere twee tot drie maanden lanceert Nike een andere kleurstelling van deze voetbalschoenen. De kleurstelling is onderdeel van een speciaal pack, waartoe ook de andere silo's behoren, zoals de Nike Tiempo en Nike Phantom voetbalschoenen.
  • Synthetisch materiaal; het bovenwerk van de Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen is gemaakt van een synthetisch materiaal.  De neus en de hak van de schoenen hebben een andere vorm, waardoor deze nog beter aansluit op je voeten. 
  • Vaporposite+ materiaal; Het bovenwerk van de schoenen bevat ook de Vaporposite+ technologie. Dit betreft een combinatie van rasters met stroeve mesh. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het zacht aanvoelt, maar stabiel genoeg is om je voeten te omsluiten. Het materiaal is bovendien licht buigzaam, waardoor je een nog natuurlijk balgevoel hebt bij het dribbelen, passen en schieten. 
  • Zoom Air Unit; Over driekwart van de lengte van de schoenen in de buitenzool bevindt zich de Zoom Air Unit. Deze unit zorgt, net als bij de sneakers van Nike, voor de optimale demping en een veerkrachtig gevoel. Door deze unit is de landing nog zachter en kun je je nog vrijer bewegen op het veld. Het zorgt voor meer explosiviteit en creativiteit! 
  • Speedcage; De binnenkant van de voetbalschoenen bevatten een sterk materiaal die de stevig in de zool houden, zonder dat gewicht toegevoegd wordt. Deze speedcage zorgt voor het lockdown effect. Je voeten gaan niet in je schoenen schuiven en je verliest geen bewegingsvrijheid. 
  • Tri-Star noppen; Tri-star noppen zorgen bij iedere stap voor grip in verschillende richtingen, zodat je snel en vol zelfvertrouwen van richting kunt veranderen. Noppen bij de hak zorgen voor grip en stabiliteit bij het stoppen. Noppen op de neus zorgen voor grip tijdens explosieve afzetten.
  • Inlegzool met demping; De binnenkant van de Nike Mercurial Vapor voetbalschoen bevat een lichtgewicht, geperforeerde 3D-inlegzool. Deze is verbonden met een speciale chassis, welke ervoor moet zorgen dat je nog sneller kunt reageren. Iedere maat heeft een andere chassis. Dit betreft de zogenaamde NikeGRIP technologie. Deze is uitgerust met een speciale 3D structuur die perfect aansluit op de inlegzool in de schoen. Hierdoor ga je niet met je voeten in de schoenen schuiven en het zorgt ook nog eens voor een perfecte demping van schokken.

Spelers die Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen dragen

De Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen worden gedragen door spelers als Vinicius Juniors, Garnacho, Valverde, Darwin Nunez, Frenkie de Jong, Robert Lewandowski, Bruno Fernandes, Marcus Thuram, Lamine Yamal, Kvaratskhelia, Bergwijn, Berghuis, Arda Güler, Miky van de Ven, Kenneth Talor, Malacia, Dest, van Aanholt, Til en verschillende andere sterspelers.

Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen bestellen

De Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen kun je bestellen in de onderstaande winkels. De schoenen zijn altijd beschikbaar voor volwassenen en voor kinderen. Je kunt deze voetbalschoenen namelijk bestellen in de maten 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48. De Nike Mercurial Vapors zijn ook beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus zowel voor natuurgras, als voor kunstgras en harde ondergronden. De versie die de spelers dragen wordt de Elite versie genoemd. Deze versie heeft normaliter een prijs van € 270,-. Er zijn echter ook goedkopere versies van deze schoenen beschikbaar. Deze bestel je al vanaf € 60,-. Hoe goedkoper de schoenen zijn, hoe minder van de bovenstaande technologieën deze schoenen bevatten. In deze winkels kun je de Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen altijd laten personaliseren!

Nike.nl
vanaf € 60
Bestellen >
Voetbalshop
vanaf € 70
Bestellen >
Voetbaldirect
vanaf € 70
Bestellen >

Nike Mercurial Vapor Dream Speed voetbalschoenen - Rood

Historie