Merk: SKU: DC0765-808

Bestel hier direct en snel de Nike Phantom GT zaalvoetbalschoenen, welke speciaal voor de zaal of andere indoor ondergronden zijn. Deze zaalvoetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de maten 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 en 47 voor volwassenen en de maten 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 en 36 voor kinderen. Dit zijn de voetbalschoenen die normaliter gedragen worden door spelers als Cavani, Aubameyang, Kane en andere sterren. De Nike Phantom Venom zaalvoetbalschoenen bevat ribbels op de wreef, welke grip bieden zodat je de vlucht van de bal kunt sturen. De buitenzool met visgraatpatroon biedt de grip die je nodig hebt om op elk moment een schot af te vuren. De Nike React Phantom GT Pro IC zaalvoetbalschoen heeft een op data gebaseerd design dat is ontworpen voor nauwkeurige aanvallen. Dankzij de stroeve textuur en speciale grip kun je de controle over het spel nemen. De toevoeging van Nike React foam zorgt voor een veerkrachtig gevoel.

  • Op basis van tests met atleten is de stroeve textuur op de wreef en de teen dikker en dichter voor een beter balgevoel tijdens het passen, dribbelen en schieten.
  • Nike Touch 360 technologie zorgt dat je de bal onder je voet kunt voelen door rubberen pods.
  • Nike React demping is gemaakt van licht foam voor een zacht en veerkrachtig gevoel.
  • Excentrische veters zorgen voor een duidelijk raakvlak. Voor gebruik op straat, in de zaal en op indoor ondergronden
  • Rubberen zool die niet afgeeft

Klik direct op de buttons om deze Nike Phantom GT  zaalvoetbalschoenen te bestellen. Deze zaalvoetbalschoenen zijn zowel beschikbaar met een enkelsok als zonder enkelsok. Daarnaast kun je deze Nike Phantom zaalvoetbalschoenen in verschillende kleuren bestellen.