Bestel direct de nieuwste, oranje Nike Phantom GT voetbalschoenen met enkelsok uit het Blueprint pack. Deze schoenen zijn een combinatie van blauw en zilver en groen.  Deze Nike Phantom GT Elite voetbalschoenen zijn de schoenen met enkelsok en worden gedragen door spelers als Deze voetbalschoenen worden gedragen door spelers als De Bruyne, Havertz, Casemiro, Verratti, Maquinhos, Upamecano, Greenwood, Tagliafico, Schuurs en nog meer sterren. De Nike Phantom GT voetbalschoenen kun je bestellen in de maten 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48. Deze kicksen zijn dus zowel voor kinderen als voor volwassenen beschikbaar. Deze voetbalschoenen kun je voor verschillende ondergronden bestellen, dus voor kunstgras, natuurgras en harde ondergronden. De Nike Phantom GT Elite Dynamic Fit FG voetbalschoen heeft een op data gebaseerd design voor nauwkeurige aanvallen. De Flyknit constructie is bedekt met een stroef patroon voor een beter balgevoel, terwijl de speciale grip je de wedstrijd laat bepalen. Een elastische kraag zorgt voor een stevig gevoel, zodat je je op je voetenwerk kunt concentreren.

  • Flyknit constructie en een Dynamic Fit kraag omsluiten je voet met elastisch garen voor een lichte, nauwsluitende pasvorm.De schoen biedt de ondersteuning die je nodig hebt om scherp om je tegenstanders heen te draaien.
  • Excentrische veters zorgen voor een groter raakvlak voor krachtige schoten.
  • Stroeve textuur op de bovenzijde is strategisch geplaatst voor een nauwkeurig balgevoel bij het schieten, passen en dribbelen.
  • Geschikt voor enigszins natte velden met kort gras
  • Inlegzool met demping
  • Weergegeven kleur: Laser Orange/Total Orange/Bright Crimson/Zwart

Spelen als de dodelijkste speler op het veld? Dat gaat niet zo maar! Daarom heeft Nike in samenwerking met al haar techneuten deze speciale technieken bedacht en toegepast aan de schoen waardoor jij met vuur kunt spelen en het beste een doelpunt weet te scoren!