Lage Nike Phantom GT voetbalschoenen - Blauw

Bestel direct de nieuwste, lage blauwe Nike Phantom GT voetbalschoenen uit het Spectrum pack. Deze schoenen zijn een combinatie van blauw en zilver en groen.  Deze Nike Phantom GT Elite voetbalschoenen zijn de lage versie van de Nike Phantom GT voetbalschoenen  en worden gedragen door spelers als Deze voetbalschoenen worden gedragen door spelers als Cavani, Kane, Lautaro Martinez, Kimmich, Tagliafico, Icardi, Henderson, Klaassen en Tagliafico en nog meer sterren. De Nike Phantom GT voetbalschoenen kun je bestellen in de maten 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48. Deze kicksen zijn dus zowel voor kinderen als voor volwassenen beschikbaar. Deze voetbalschoenen kun je voor verschillende ondergronden bestellen, dus voor kunstgras, natuurgras en harde ondergronden. De Nike Phantom voetbalschoen heeft een op data gebaseerd design voor nauwkeurige aanvallen. De Flyknit constructie is bedekt met een stroef patroon voor een beter balgevoel, terwijl de speciale grip je de wedstrijd laat bepalen. Een elastische kraag zorgt voor een stevig gevoel, zodat je je op je voetenwerk kunt concentreren.

 

  • Het grippatroon is dikker en dichter bij de wreef en teen (en is gebaseerd op de gegevens van atleten) voor een beter balgevoel tijdens het passen, dribbelen en schieten.
  • Flyknit constructie omsluit je voet met elastisch garen voor ondersteuning en een nauwsluitende pasvorm. De ACC afwerking (All Conditions Control) zorgt voor een betrouwbaar balgevoel in zowel natte als droge omstandigheden.
  • Het Hyperquick systeem combineert een afgestemde constructie met een open plaat onder de boog van de voet voor een licht gevoel en stabiliteit. Een vernieuwd noppenpatroon zorgt voor dynamische grip voor snelle wendingen.
  • Excentrische veters zorgen voor een duidelijk raakvlak.
  • Voor gebruik op enigszins natte velden met kort gras
  • Weergegeven kleur: Photo Blue/Rage Green/Metallic Silver
  • Stijl: CK8439-400

Spelen als de dodelijkste speler op het veld? Dat gaat niet zo maar! Daarom heeft Nike in samenwerking met al haar techneuten deze speciale technieken bedacht en toegepast aan de schoen waardoor jij met vuur kunt spelen en het beste een doelpunt weet te scoren!