Bestel direct de nieuwste, lage oranje Nike Phantom GT voetbalschoenen uit het Blueprint pack. Deze schoenen zijn een combinatie van blauw en zilver en groen.  Deze Nike Phantom GT Elite voetbalschoenen zijn de lage versie van de Nike Phantom GT voetbalschoenen  en worden gedragen door spelers als Deze voetbalschoenen worden gedragen door spelers als Mount, Gavi, Foden, Kane, Lukaku, Robertson, Busquets, Lautaro Martinez, Grealish, Dias, Cavani, Klaassen en nog meer sterren. De Nike Phantom GT voetbalschoenen kun je bestellen in de maten 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48. Deze kicksen zijn dus zowel voor kinderen als voor volwassenen beschikbaar. Deze voetbalschoenen kun je voor verschillende ondergronden bestellen, dus voor kunstgras, natuurgras en harde ondergronden. De Nike Phantom voetbalschoen heeft een op data gebaseerd design voor nauwkeurige aanvallen. De Flyknit constructie is bedekt met een stroef patroon voor een beter balgevoel, terwijl de speciale grip je de wedstrijd laat bepalen. Een elastische kraag zorgt voor een stevig gevoel, zodat je je op je voetenwerk kunt concentreren.

  • De ACC technologie (All Conditions Control) zorgt voor een betrouwbaar balgevoel in zowel natte als droge omstandigheden. Het zorgt ervoor dat het oppervlak hetzelfde niveau van wrijving behoudt voor betere balcontrole.
  • De Flyknit constructie omsluit je voet met elastisch garen voor een nauwsluitende pasvorm en een licht gevoel.De schoen biedt de ondersteuning die je nodig hebt om langs tegenstanders te schieten.
  • Stroeve textuur op de bovenzijde is strategisch geplaatst voor een nauwkeurig balgevoel bij het schieten, passen en dribbelen.
  • Inlegzool met demping
  • Weergegeven kleur: Laser Orange/Total Orange/Bright Crimson/Zwart
  • Stijl: DC0753-808

Spelen als de dodelijkste speler op het veld? Dat gaat niet zo maar! Daarom heeft Nike in samenwerking met al haar techneuten deze speciale technieken bedacht en toegepast aan de schoen waardoor jij met vuur kunt spelen en het beste een doelpunt weet te scoren! Klik direct op de buttons om deze lage Nike Phantom GT voetbalschoenen te bestellen!