Merk: SKU: DC0823-808

Bestel direct de nieuwste, lage oranje Nike Phantom GT voetbalschoenen uit het Blueprint pack voor kinderen. Deze voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de volgende kindermaten: 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 en 40. Deze schoenen zijn een combinatie van oranje en blauw.  Deze Nike Phantom GT voetbalschoenen zijn de lage versie van de Nike Phantom GT voetbalschoenen. Deze voetbalschoenen worden gedragen door spelers als Cavani, Kane, Lautaro Martinez, Kimmich, Tagliafico, Icardi, Henderson, Klaassen en Tagliafico en nog meer sterren. De Nike Phantom GT voetbalschoenen kun je bestellen in de maten 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48. Deze kicksen zijn dus zowel voor kinderen als voor volwassenen beschikbaar. Deze voetbalschoenen kun je voor verschillende ondergronden bestellen, dus voor kunstgras, natuurgras en harde ondergronden. De Nike Phantom voetbalschoen heeft een op data gebaseerd design voor nauwkeurige aanvallen. De Flyknit constructie is bedekt met een stroef patroon voor een beter balgevoel, terwijl de speciale grip je de wedstrijd laat bepalen. Een elastische kraag zorgt voor een stevig gevoel, zodat je je op je voetenwerk kunt concentreren.

  • Het synthetische leer is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.
  • Excentrische veters zorgen voor een groter raakvlak voor krachtige schoten.
  • Stroeve textuur op de bovenzijde is strategisch geplaatst voor een nauwkeurig balgevoel bij het schieten, passen en dribbelen.
  • Voor gebruik op natuurlijke en synthetische ondergronden
  • Inlegzool met demping

Spelen als de dodelijkste speler op het veld? Dat gaat niet zo maar! Daarom heeft Nike in samenwerking met al haar techneuten deze speciale technieken bedacht en toegepast aan de schoen waardoor jij met vuur kunt spelen en het beste een doelpunt weet te scoren!