Bestel direct de nieuwste, special edition Nike Phantom GT 3D voetbalschoenen! Deze schoenen zijn wit met een 3D print in het lichtblauw, roze en geel. Zowel in de swoosh van Nike op de voetbalschoenen is een 3D effect verwerkt, als in de woorden op de schoenen: SKILLS en PHANTOM! Phantom spelers zijn veelzijdig, berekenend, instinctief en hebben een uitdagende speelstijl. De Nike Phantom GT Elite 3D FG combineert deze kenmerken met een herhalend Swoosh logo en een 3D-overlay die de drie kanten van iedere Phantom speler symboliseert. Dit betreft een special edition voetbalschoenen, die alleen gedragen wordt door Kevin de Bruyne, Kane en Havertz! De Nike Phantom GT voetbalschoenen kun je bestellen in de maten 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48. Deze kicksen zijn dus zowel voor kinderen als voor volwassenen beschikbaar. Deze voetbalschoenen kun je voor verschillende ondergronden bestellen, dus voor kunstgras, natuurgras en harde ondergronden. De Nike Phantom voetbalschoen heeft een op data gebaseerd design voor nauwkeurige aanvallen. De Flyknit constructie is bedekt met een stroef patroon voor een beter balgevoel, terwijl de speciale grip je de wedstrijd laat bepalen. Een elastische kraag zorgt voor een stevig gevoel, zodat je je op je voetenwerk kunt concentreren.

  • Het grippatroon is dikker en dichter bij de wreef en teen (en is gebaseerd op de gegevens van atleten) voor een beter balgevoel tijdens het passen, dribbelen en schieten.
  • Flyknit constructie omsluit je voet met elastisch garen voor ondersteuning en een nauwsluitende pasvorm. De ACC afwerking (All Conditions Control) zorgt voor een betrouwbaar balgevoel in zowel natte als droge omstandigheden.
  • Het Hyperquick systeem combineert een afgestemde constructie met een open plaat onder de boog van de voet voor een licht gevoel en stabiliteit. Een vernieuwd noppenpatroon zorgt voor dynamische grip voor snelle wendingen.
  • Excentrische veters zorgen voor een duidelijk raakvlak.
  • Voor gebruik op enigszins natte velden met kort gras

Spelen als de dodelijkste speler op het veld? Dat gaat niet zo maar! Daarom heeft Nike in samenwerking met al haar techneuten deze speciale technieken bedacht en toegepast aan de schoen waardoor jij met vuur kunt spelen en het beste een doelpunt weet te scoren!