Bestel hier direct en snel de goedkope Nike Phantom GT voetbalschoenen. Deze voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de maten 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 en 47 voor volwassenen en in de volgende kindermaten: 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 en 36. De Academy voetbalschoenen van de Phantom GT lijn zijn de goedkoopste versie van de Nike Phantom GT lijn. Dit zijn de voetbalschoenen die normaliter gedragen worden door spelers als De Bruyne, Verratti, Greenwood, Upamecano, Mount, Bernardi, Alderweireld en Schuurs en nog meer sterren. De Nike Phantom GT Academy FG is gemaakt voor krachtige, nauwkeurige schoten waarmee je wedstrijden wint. Ribbels op de wreef bieden grip zodat je de vlucht van de bal kunt sturen. De voor stevige ondergrond ontworpen zool biedt de grip die je nodig hebt om op elk moment een schot af te vuren.

  • Textuur met grip aan de bovenkant is strategisch geplaatst voor een nauwkeurig balgevoel bij het schieten, passen en dribbelen.
  • Excentrische veters zorgen voor een groter raakvlak voor krachtige schoten.
  • De Dynamic Fit kraag omwikkelt je enkel met elastisch materiaal voor een stevig gevoel.
  • Voor gebruik op natuurlijke en synthetische ondergronden
  • Inlegzool met demping

Klik directe op de buttons om deze goedkope Nike Phantom GT voetbalschoenen te bestellen. Deze schoenen kun je laten personaliseren en bovendien voor kinderen bestellen!