Bestel direct de nieuwste, Nike Phantom GT 3d voetbalschoenen voor kinderen en volwassenen. Deze schoenen zijn wit met een 3D print in het lichtblauw, roze en geel. Zowel in de swoosh van Nike op de voetbalschoenen is een 3D effect verwerkt, als in de woorden op de schoenen: SKILLS en PHANTOM! Dit betreft een special edition voetbalschoenen, die alleen gedragen wordt door Kevin de Bruyne, Kane en Havertz! Deze Nike Phantom GT Elite voetbalschoenen zijn de schoenen met enkelsok. De Nike Phantom GT voetbalschoenen kun je bestellen in de maten 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48. Deze kicksen zijn dus zowel voor kinderen als voor volwassenen beschikbaar. Deze voetbalschoenen kun je voor verschillende ondergronden bestellen, dus voor kunstgras, natuurgras en harde ondergronden. De Nike Phantom GT Elite Dynamic Fit FG voetbalschoen heeft een op data gebaseerd design voor nauwkeurige aanvallen. De Flyknit constructie is bedekt met een stroef patroon voor een beter balgevoel, terwijl de speciale grip je de wedstrijd laat bepalen. Een elastische kraag zorgt voor een stevig gevoel, zodat je je op je voetenwerk kunt concentreren.

  • Het grippatroon is dikker en dichter bij de wreef en teen (en is gebaseerd op de gegevens van atleten) voor een beter balgevoel tijdens het passen, dribbelen en schieten.
  • Het Hyperquick systeem combineert een fijn afgestemde constructie met een plaat met open voetholte voor een licht gevoel en stabiliteit. Een vernieuwd noppenpatroon biedt grip voor snelle wendingen.
  • Flyknit constructie omsluit je voet met elastisch garen voor ondersteuning en een nauwsluitende pasvorm. De ACC afwerking (All Conditions Control) zorgt voor een betrouwbaar balgevoel bij zowel natte als droge omstandigheden.
  • De Dynamic Fit kraag omwikkelt je enkel met zacht elastisch materiaal voor een stevig gevoel
  • Excentrische veters zorgen voor een optimaal raakvlak
  • Voor gebruik op enigszins natte velden met kort gras
  • Weergegeven kleur: Photo Blue/Rage Green/Metallic Silver
  • Stijl: CW6589-400

Spelen als de dodelijkste speler op het veld? Dat gaat niet zo maar! Daarom heeft Nike in samenwerking met al haar techneuten deze speciale technieken bedacht en toegepast aan de schoen waardoor jij met vuur kunt spelen en het beste een doelpunt weet te scoren!