Voetbalschoenen Sébastien Haller

Ben je op zoek naar de nieuwste voetbalschoenen van Sébastien Haller? De Franse sterspeler speelt sinds de zomer van 2020 op de nieuwe Puma Ultra One voetbalschoenen. Dit zijn DÉ voetablschoenen voor snelle en creatieve spelers.  Deze kan je zowel voor volwassenen als voor kinderen scoren in  deze SHOP of deze winkel!  Vanaf € 50,- Directe levering en gratis verzending

Dit zijn de voetbalschoenen waarop Sébastien Haller speelt vanaf april 2021. 

Haller speelt sinds begin 2021 voor Ajax en speelt zijn wedstrijden op de  Puma Ultra voetbalschoenen. Deze voetbalschoenen hebben in de zomer van 2020 de PUMA NetFit voetbalschoenen vervangen. Sinds april 2021 speelt Antony op wit/gekleurde Puma Ultra voetbalschoenen uit het Spectra pack. Andere sterspelers die schitteren op deze Puma voetbalschoen zijn Griezmann, Varane, Martial, Aguero, Fernandinho, Witsel, Chiellini en tal van andere spelers.  De Puma Ultra voetbalschoenen zijn lichte voetbalschoenen en gelanceerd om snelle, explosieve spelers controle met de bal te laten behouden tijdens sprints. Deze schoenen hebben ook nog eens de perfecte fit en geven een ideaal gevoel. Buiten dat bevatten de schoenen de nieuwste veter technologie van PUMA: de PUMA NetFit technologie. Check hier natuurlijk ook waar je deze voetbalschoenen exclusief kunt kopen of check het Ajax voetbalshirt van Haller! 

Puma Ultra One voetbalschoenen

Voetbalschoenen Haller
Puma Ultra voetbalschoenen
Merk Puma
Perfect voor Snelle en creatieve spelers
Materiaal Matryx/EVO
Gewicht 160 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Sergio Agüero, Griezmann, Fernandinho, Antony, Chiellini, Buffon

Voetbalschoenen Haller kopen

De Puma Ultra voetbalschoenen van Haller kan je zowel voor volwassenen als kinderen kopen. Deze voetbalschoenen zijn daarnaast zowel geschikt voor het voetballen op kunstgras als voor wedstrijden op natuurgras. De schoenen zijn niet geschikt voor het spelen op zachte ondergrond. Puma biedt vanaf € 50,- ook een aantal goedkopere varianten aan van dit model. Directe levering en gratis verzending!

Bestel de nieuwste PUMA Ultra voetbalschoenen in  deze SHOP 

of deze winkel! 

of de officiële PUMA SHOP! 

Puma Ultra voetbalschoenen Spectra pack