Voetbalschoenen Hakim Ziyech

Wil je direct de Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen van Hakim Ziyech kopen voor kinderen of volwassenen? Check ze exclusief in de officiële online Nike Store of koop ze in deze winkel! Directe levering en gratis verzending!

Dit betreffen de Nike Mercurial Vapor 13 voetbalschoenen waarop Ziyech momenteel zijn wedstrijden voor Ajax en Marokko speelt!

Check hier alles over de voetbalschoenen waarop Hakim Ziyech momenteel zijn wedstrijden bij Ajax en het nationale elftal van Marokko speelt. De Nike Mercurial Vapor schoenen zijn door het Amerikaanse merk gelanceerd zijn om chaos op het veld te creëren. Om deze reden zijn de nieuwste items uitgerust met een aantal speciale technieken om de spelers in hun spel te faciliteren.

Check hieronder een foto van de voetbalschoenen waar Ziyech momenteel op speelt en check meer informatie over deze voetbalschoenen. Bovendien vind je hieronder informatie over waar de je deze kunt kopen en het laatste nieuws over de kicksen van de speler van Ajax. Ziyech heeft lange tijd op schoenen gespeeld van het Duitse merk adidas. Echter voor het WK van 2018 in Rusland heeft de Marokkaanse sterspeler deze schoenen ingeruild voor de Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen. Sinds april 2019 speelt Ziyech op de witte Nike Vapor 13 voetbalschoenen uit het NUOVO pack. Check ook het Ajax voetbalshirt van Hakim Ziyech. 

Nike Mercurial Vapor 360 voetbalschoenen Ziyech

Voetbalschoenen Ziyech
Nike Mercurial Vapor
Merk Nike
Perfect voor Beweeglijke spelers 
Materiaal Flyknit
Gewicht 210 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Neymar, Ibrahimovic, Sané, Hazard

Ziyech voetbalschoenen kopen

Check hieronder het laatste nieuws over de Mercurial Vapor voetbalschoenen van Nike, die Ziyech momenteel draagt. Deze kan je zowel voor kinderen als voor volwassenen kopen. De prijs van de schoenen in het hoogste segment kosten € 250,-. De goedkopere versie van deze kicksen, scoor je al vanaf een prijs van € 50,-. De voetbalschoenen uit het nieuwste pack zijn zowel beschikbaar voor natuurgrasvelden als voor kunstgrasvelden. Bovendien heeft het Amerikaanse sportmerk een zaalvoetbalschoen gelanceerd. Wil je items uit deze speciale silo van het merk kopen? Dan betaal je geen verzendkosten en heb je deze morgen in huis! 

Koop de nieuwste Ziyech schoenen in de officiële online Nike Store

of koop ze in deze winkel!