Een mogelijk design voor de adidas ACE 16.1 voetbalschoenen is uitgelekt. Of dit design daadwerkelijk wordt gelanceerd is allerminst zeker. Wat wel zeker is, is dat adidas de opvolger van de adidas ACE 15.1 voetbalschoenen in februari 2016 lanceert. Het uitgelekte design van de adidas ACE 16.1 toont niet veel gelijkenissen met het design van de adidas ACE 15.1. voetbalschoenen. De nieuwste schoenen van adidas zijn mogelijk overwegend zwart, voorzien van gele details en beelden een klassiek uiterlijk uit. Uitgelekte foto's van de ACE schoenen tonen ook zilveren details. De adidas Trademark strepen langs de zijkanten lopen hoogstwaarschijnlijk meer door naar de externe hielkap. Uitgelekte foto's tonen gele Trademark strepen met zilveren details. Ook het 3D structuur op de bovenlaag van de voetbalschoen, beter bekend als het CTRL/WEB 3D-schietoppervlak, loopt waarschijnlijk meer door naar de externe hielkap. Dit is bij de ACE 15.1 voetbalschoen niet het geval. Wat ook vermoedelijk anders is, is het design van de loopzool. De loopzool van de nieuwe ACE 16.1 schoen bevat mogelijk een patroon van gele details. Bovendien kent het uitgelekte design van de schoen gele veters.

Zwarte adidas ACE 16.1 voetbalschoenen

De mogelijke uitbreiding van het CTRL/WEB 3D-schietoppervlak

moet leiden tot een verbetering van het scorend vermogen. De mogelijke uitbreiding van het adidas CTRL/WEB komt de kwaliteit van je eerste balcontact nog meer ten goede. De zoolplaat lijkt op technisch vlak ook veranderingen te ondergaan. Waar de zoolplaat van de ACE 15.1 gekenmerkt wordt door GROUND/CTRL (een baanbrekend noppendesign dat je dankzij extra studs een ongekende balcontrole geeft), daar worden de ACE 16.1 voetbalschoenen mogelijk gekenmerkt door een zoolplaat met 11 traditionele conische studs en een boog in het midden. De mogelijke verandering van de zoolplaat moet leiden tot meer stabiliteit. Overige technieken die de ACE 15.1 rijk is lijken ook bij de ACE 16.1 terug te komen. Dit houdt in dat de voetbalschoenen rijk zullen zijn aan NON-STOP GRIP en CTRL/FITVoetballers hebben door NSG onvoorwaardelijke grip, in alle omstandigheden, voor volledige balcontrole. De hiel kent extra stabilisatie door de toepassing van CTRL/FIT: de hiel past perfect om je voet, zodat jij iedereen om je vinger windt. Op de ACE 16.1 schitteren vanaf februari 2016 sterspelers als Rakitic (Kroatië en Barcelona), Neuer (Duitsland en Bayern München) en Özil (Duitsland en Arsenal). Check hieronder foto's van de nieuwste generatie ACE en check waar de huidige generatie ACE schoenen verkrijgbaar zijn.

Adidas ACE 15.1 voetbalschoenen kopen

De Adidas ACE 15 voetbalschoenen kan je al vanaf een bedrag van € 50,- kopen in zowel volwassen maten als in kindermaten in de online SHOP van Adidas. De duurste versie van de Adidas ACE 15 voetbalschoenen is € 200,-. Check daar nu de tot dusver gelanceerde adidas Ace voetbalschoenen. Scoor nog 15% extra korting als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Adidas. Directe levering en geen verzendkosten. Ook zijn de voetbalschoenen nu al online verkrijgbaar in de online shop van Voetbalshop.

KOOP HET HIER... en deel hieronder je mening!

Zwarte Adidas ACE 16.1 Voetbalschoenen

Zwarte Adidas ACE 16.1 Voetbalschoenen 2