Adidas heeft een nieuwe variant van de leren adidas X15 voetbalschoenen gelanceerd. De leren adidas X15 voetbalschoenen kennen een zwart-wit design dat gelijk is aan het design van de nieuwste Primeknit en synthetisch leren versie van de X15. De bovenlaag is zwart, terwijl de X-Cage wit is. De X-Cage bevat spikkels in de kleuren groen. Deze spikkels zijn nog nadrukkelijker aanwezig. Het design van de X-Cage wijkt af van het design van de X-Cage van de Primeknit en synthetisch lederen versie van de nieuwste X15. Verder bevat het design van de leren voetbalschoenen een groen adidas logo op de hak en een groen ACE logo op de tong. De veters van de leren X15 voetbalschoenen zijn roze. Opvallend is dat de voetbalschoenen geen Techfit boord bevatten. Dit is wel het geval bij de andere nieuwste X15 modellen. Ook bevat deze leren variant van de X15 lijn een compleet andere binnenzool. De binnenzool kent een design dat de kleuren zwart en wit afwisselt. Check hieronder welke voordelen de leren versie van de zwart-witte X15 voetbalschoenen bevat.

Voordelen zwart-witte leren adidas X15 voetbalschoenen

In tegenstelling tot de Primknit versie van de X15, wordt de leren variant van de ACE 15 niet versierd met Primeknit materiaal. Deze leren variant kent tevens geen X-Skin. De leren bovenlaag heeft als voordeel dat het gemakkelijk naar de voeten gaat staan. Dit levert een fantastische pasvorm op. Wel bevat de bovenlaag van de voetbalschoenen NON-STOP GRIP

. Dit maakt het mogelijk om de bal dicht bij je voet te houden gedurende de snelste acties, waardoor je chaos creëert, zelfs gedurende alle weersomstandigheden. De middenvoet van de schoenen is voorzien van een speciaal frame: de X-CAGE. Deze functionaliteit geeft extra stabiliteit aan de voeten. De dunne versterkte lagen die X-CAGE bevat geven je middenvoet stabiliteit die nodig is voor het vernietigen van een verdediging. Ook de hybride zoolplaat aan de onderkant van de Adidas X15 schoenen is innovatief. Een geheel nieuwe X-CLAW noppenconfiguratie biedt ongeremde versnelling en maken het mogelijk onvoorspelbare acties te maken. De revolutionaire klauwnoppen maken de onvoorspelbare moves mogelijk. Het voordeel van de klauwnoppen is dat je zowel op firm ground als op kunstgras ondergrond explosief kunt versnellen. Check hieronder de foto's van de zwart-witte leren Adidas X15.1 voetbalschoenen.

Zwart-witte Adidas X15 voetbalschoenen kopen

De zwart-witte Adidas X15 voetbalschoenen kan je kopen vanaf een bedrag van € 50,- in kindermaten en volwassen maten kopen in de online voetbalschoenenshop van Adidas. De leren versie van de Adidas X15 voetbalschoenen is € 200,-. Wil je nog 15% extra KORTING scoren? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Adidas. Directe levering en geen verzendkosten! Ook zijn de voetbalschoenen nu al online verkrijgbaar in de online shop van Voetbalshop.

KOOP HET HIER... en deel hieronder je mening!

Zwart -witte Leren Adidas X15 Voetbalschoenen

Zwart -witte Leren Adidas X15 Voetbalschoenen 2

Zwart -witte Leren Adidas X15 Voetbalschoenen 3