Adidas heeft nieuwe zwart-witte X15 voetbalschoenen gelanceerd. Sterspeler Müller van Bayern München en Duitsland zal te zien zijn op deze zwart-witte adidas X15 voetbalschoenen. De voetbalschoenen hebben alles in zich om chaos te creëren. De nieuwste variant van de X15 lijn van adidas zal dit jaar geen opvolger meer krijgen. In 2016 lanceert adidas namelijk de X16 voetbalschoenen. Voetballers zullen enkel nog in december 2015 op de adidas X15 voetbalschoenen schitteren. Het design van de voetbalschoenen heeft veel weg van de X15 Primeknit schoenen. Zo is op het design van de voetbalschoenen een zwarte bovenlaag en een witte X-Cage zichtbaar. Roze en groene spikkels zijn op deze X-Cage nog nadrukkelijker aanwezig. Het design van de X-Cage loopt door tot op de loopzool. Verder wordt het design van de nieuwste zwart-witte adidas X15 gekenmerkt door een groen adidas logo op de hak en een groen X15 logo onder de roze veters. Tevens komt onder de veters een roze adidas logo terug. Wil je weten welke voordelen deze X15 voetbalschoenen jou opleveren? Lees het hieronder!

Kenmerken zwart-witte Adidas X15 voetbalschoenen

Op de bovenkant van de zwart-witte Adidas X Primeknit voetbalschoenen ontbreekt een Primeknit materiaal.

De X15.1 voetbalschoenen kennen een ultra dunne synthetisch leren bovenlaag, die beter bekend staat als X-SKIN. Deze bovenlaag zorgt voor een optimale balcontrole bij hoge snelheden van creatieve spelers. Het NON-STOP GRIP dat de bovenlaag bevat maakt het mogelijk om de bal dicht bij je voet te houden gedurende de snelste acties, waardoor je chaos creëert, zelfs gedurende alle weersomstandigheden. De middenvoet van de schoenen is voorzien van een speciaal frame: de X-CAGE. Deze functionaliteit geeft extra stabiliteit aan de voeten. De dunne versterkte lagen die X-CAGE bevat geven je middenvoet stabiliteit die nodig is voor het vernietigen van een verdediging. De misschien wel meest opvallende innovatie aan de X15 voetbalschoenen is het verlengde aan de instap van de voetbalschoenen. Dit heeft bij adidas de naam techfit®-boord gekregen. Het boord bestaat uit een kleine extra sok zonder naden bedoeld voor een flexibele en natuurlijk steun aan de enkel. Ook de hybride zoolplaat aan de onderkant van de Adidas X15 schoenen is innovatief. Een geheel nieuwe X-CLAW noppenconfiguratie biedt ongeremde versnelling en maken het mogelijk onvoorspelbare acties te maken. De revolutionaire klauwnoppen maken de onvoorspelbare moves mogelijk. Het voordeel van de klauwnoppen is dat je zowel op firm ground als op kunstgras ondergrond explosief kunt versnellen. Check hieronder de foto's van de zwart-witte Adidas 15.1 voetbalschoenen.

Zwart-witte Adidas X15 voetbalschoenen kopen

De zwart-witte variant van de Adidas X15 voetbalschoenen kan je kopen vanaf een bedrag van € 50,- in kindermaten en volwassen maten kopen in de online voetbalschoenenshop van Adidas. De duurste versie van de Adidas X15 voetbalschoenen is € 210,-. Wil je nog 15% extra KORTING scoren? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Adidas. Directe levering en geen verzendkosten! Ook zijn de voetbalschoenen nu al online verkrijgbaar in de online shop van Voetbalshop.

KOOP HET HIER... en deel hieronder je mening!

Zwart -witte Adidas X15 Voetbalschoenen

Zwart -witte Adidas X15 Voetbalschoenen 2

Zwart -witte Adidas X15 Voetbalschoenen 3

Zwart -witte Adidas X15 Voetbalschoenen 4

Zwart -witte Adidas X15 Voetbalschoenen 5

Zwart -witte Adidas X15 Voetbalschoenen 6