Zwart-rode adidas Ace17+ Primeknit voetbalschoenen zijn al uitgelekt. De Ace17 generatie lijkt in december 2016 gelanceerd te worden, een jaar nadat de Ace16 generatie voetbalschoenen gelanceerd werd. Het uitgelekte design van de mogelijk nieuwe Ace17+ Primeknit voetbalschoenen heeft veel weg van het zwart-rode design dat de adidas Predator voetbalschoenen vroeger kende. Uitgelekte foto's tonen namelijk een zwart-rode bovenlaag, waarbij de neus zwart is en het overige deel rood van kleur. Het uitgelekte design wordt verder gekenmerkt door witte adidas Trademark strepen langs de zijkanten en zwarte veters. De zoolplaat van de nieuwe Ace17+ Primeknit voetbalschoenen wordt vermoedelijk zwart. Lees hieronder meer over de vermoedelijk nieuwe materialen en technieken die de Ace17+ Primeknit rijk zullen zijn.

Mogelijk nieuwe materialen en technieken adidas Ace17+ Primeknit voetbalschoenen

De techniek van de mogelijk nieuwe Ace17+ voetbalschoenen neigt meer naar de techniek die de Ace16+ Pure Control schoenen rijk is. Uitgelekte foto's laten namelijk een Ace17+ Primeknit schoen zien die geen tong kent. Ook komen veters vermoedelijk enkel terug in een reeks van lussen aan de bovenkant van de schoenen. Het bovenmateriaal oogt geweven. Dit moet zorgen voor betere balcontrole. Hoogstwaarschijnlijk kent dit materiaal ook synthetisch leer om duurzaamheid te garanderen. Bovendien lijkt de zoolplaat anders. Geruchten zeggen dat de zoolplaat elk conische noppen gaat bevatten; 4 noppen achter en 7 noppen voor om stabiliteit te bevorderen. De grootste verandering aan de nieuwe generatie Primeknit lijkt het verwijderen van de externe hielkap. Ook adidas genoemde veranderingen daadwerkelijk doorvoert is nog onzeker. Zodra wij meer nieuws hebben, hoor je dat uiteraard. Check hieronder uitgelekte foto's van de adidas Ace17+ Primeknit voetbalschoenen.

Adidas Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen kopen

De Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen kan je kopen voor ongeveer € 250,- en zijn in onderstaande shops beschikbaar. Goedkopere Adidas Ace voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,-. Check ook andere beschikbare Adidas Ace voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

 

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

 

Zwart -rode Adidas Ace 17+ Primeknit