Adidas heeft weer een nieuwe ACE 16.1 voetbalschoen gelanceerd. Deze nieuwe zwarte ACE voetbalschoenen met zilveren en gouden details worden niet door sterspelers gedragen maar zijn puur een nieuwe release van de al bestaande Adidas 16.1 schoenen. De schoenen zijn overwegend zwart en wordt gekenmerkt door de drie Adidas strepen aan de zijkanten. Deze strepen zijn een combinatie van goud en zilver, welke in elkaar over lopen. De achterkant van de schoenen bevat het logo van Adidas op de hiel en de veters van de schoenen zijn overwegend goud. Verder bevatten de nieuwe Adidas 16.1 schoenen een geheel nieuwe bovenkant (waarover later meer) en aan de onderkant elf zilveren noppen. Op de lip van de schoenen staat het ACE trademark teken. Uiteraard zijn de nieuwe schoenen van Adidas uitgerust met de nieuwste technieken, welke we hieronder nog kort zullen bespreken.

Technieken nieuwe Adidas 16.1 schoenen

De bovenkant van de nieuwste Adidas ACE 16.1 voetbalschoenen bestaat uit een driedelig leren honingraat achtige structuur. Dit staat bekendals het 3D CTRL/WEB

. Door het 3D-schietoppervlak is je eerste touch meteen raak; de bal wordt een deel van je lichaam en je hebt alles in de hand. De synthetisch driedelige bovenlaag kent tevens een extra laagje NSG (NON STOP GRIP). Dit biedt onvoorwaardelijke grip, in alle omstandigheden, voor volledige balcontrole. Tegelijkertijd beschermt het de schoenen die hierdoor slijtvaster en duurzamer zijn, in alle weersomstandigheden. De schoen is bovendien gemaakt met de adidas CTRL/FIT constructie die voor een nauwsluitende en comfortabele compressie fit zorgt rond de middenvoet. De onderkant van de schoenen bevat een vernieuwde zoolplaat en noppenstructuur. De ACE 16.1 kent een lichtgewicht Sprintframe buitenzool enGROUND/CTRL 2.0 noppensysteem, dat voor een perfecte balans, grip en controle zorgt. De Sprintframe buitenzool werd ook gebruikt voor de populaire adidas F50 schoenen, waar hij met zijn lage profiel je voet dicht bij de grond bracht voor een optimale grip en contact. Het noppensysteem is nog steeds geschikt te gebruiken voor FG en AG en wegen slechts 193 gram.Verder bevat de achterkant van de nieuwe ACE voetbalschoen een externe hielkap, welke zorgt voor stabiliteit aan de achterkant van de schoenen. Tot zover de technische details. Check hieronder de foto's van de zwarte Adidas ACE 16.1 voetbalschoenen met roze en groene details. 

Zwarte adidas ACE 16.1 voetbalschoenen kopen

De zwarte Adidas ACE voetbalschoenen met zilveren en gouden details kan je al vanaf een bedrag van € 50,- kopen in zowel volwassen maten als in kindermaten in onderstaande shops. De duurste versie van de Adidas ACE voetbalschoenen is € 200,-. Check in de online adidas store de tot dusver gelanceerde adidas ACE voetbalschoenen. Directe levering en geen verzendkosten. Ook zijn de voetbalschoenen nu al online verkrijgbaar en is er een leren versie van de schoenen gelanceerd. 

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Deel hieronder je mening!



Zwart -goud -zilveren -adidas -16-1-voetbalschoenen

Zwart -goud -zilveren -adidas -16-voetbalschoenen


Zwart -gouden -adidas -16-1-voetbalschoenen