Vandaag zijn de nieuwe zilveren Adidas X voetbalschoenen met fel groene details door het Duitse sportmerk officieel gelanceerd in het kader van de Eskolaite pack. Dit gebeurde tegelijkertijd met de nieuwe Adidas Ace voetbalschoenen, welke dezelfde kleur hebben. De Adidas X voetbalschoenen werden in mei voor het eerst gelanceerd rondom de Champions League finale tussen Barcelona en Juventus. Deze schoenen worden gedragen door sterren als Bale (Real Madrid en Wales), Müller (Duitsland en Bayern München) en Suarez (Barcelona en Uruguay). Echter verwacht wordt dat de zilveren versie vooralsnog niet door deze spelers gedragen gaat worden. De nieuwste versie van de Adidas X voetbalschoenen is dus geheel zilver met fel groene stippen op het midden van de schoenen, een fel gele binnenzool en een fel geel onderstel. De veters van de schoenen zijn bovendien zilver. Ook op de achterkant van de hiel staat het logo van het Duitse sportmerk in het zilver. In dit blog bespreken we nog even kort welke technieken en functionaliteiten deze nieuwste Adidas X voetbalschoenen bevatten en wat deze schoenen perfect maakt voor de creatieve spelmakers, die chaos willen maken op het veld!

Kenmerken zilveren Adidas X voetbalschoenen

De zilveren Adidas X voetbalschoenen met fel groene details bevat een synthetisch leren bovenlaag, welke bekend staat als de X-SKIN. De X-skin bestaat uit drie lagen. De onderste laag bestaat uit een zacht materiaal, welke comfort moet bieden. De middelste laag is ter bescherming en de bovenste laag is voor een optimale grip op de bal. In de bovenlaag van de schoenen is namelijk de NSG (Non Stop Grip) technologie verwerkt. Deze technologie komt tot uiting in de ribbelige structuur van de schoenen en zorgt ervoor dat je voet in alle weersomstandigheden zo dicht mogelijk bij de bal blijft tijdens het maken van snelle acties, waardoor je chaos kunt creëren. Verder worden de zilveren Adidas X voetbalschoenen gekenmerkt door de kooi of het omhulsel over het midden van de schoenen. Deze wordt door Adidas de X-Cage genoemd. Deze X-Cage geeft stabiliteit aan de voeten. De dunne versterkte lagen die de X-Cage bevat geven je middenvoet stabiliteit die nodig is voor het vernietigen van een verdediging. Een ander opvallend kenmerk van de X lijn van Adidas is de kleine enkelsok die de schoenen bevatten. Deze hebben in de nieuwste versie van de Adidas X voetbalschoenen een fel groene kleur. Deze wordt door de Adidas het zogenaamde techfit-boord genoemd en bestaat uit een kleine extra sok zonder naden en is bedoeld voor een flexibele en natuurlijke steun. De onderkant van de voetbalschoenen is uitgerust met een fel groene zoolplaat. Ook deze is innovatief. De noppenconfiguratie aan de onderkant van de schoenen wordt door Adidas X-Claw genoemd. Deze zorgt voor een ongeremde versnelling en maken het mogelijk onvoorspelbare acties te maken. Het voordeel van de klauwnoppen is dat je zowel op kunstgras als op echt gras explosief kunt versnellen. Bovendien zorgen deze noppen voor bescherming. Check hieronder de foto's van de nieuwe zilveren Adidas X 15 voetbalschoenen met fel groene details. Deze nieuwe schoenen wegen slechts 213 gram!

Zilveren Adidas X voetbalschoenen kopen

De nieuwe Adidas X voetbalschoenen kan je voor kinderen en volwassenen kopen. De duurste voetbalschoenen uit de Adidas X lijn scoor je voor € 200,-, maar de goedkopere versie scoor je al vanaf een prijs van € 50,- in kindermaten of volwassen maten. De nieuwste versie van de Adidas X voetbalschoenen kan je vanaf nu kopen in de online shop van Adidas of in de online voetbalshop. Directe levering en gratis verzending!

Check ook het overzicht van beschikbare Adidas X voetbalschoenen in het overzicht hiernaast!

Deel hieronder je mening over de nieuwste Adidas X15.1 voetbalschoenen. 


Zilveren -adidas -x -voetbalschoenen

Adidas -X-schoenen -zilver -fel -groen