Adidas heeft witte adidas Ace 15.1 voetbalschoenen gelanceerd. De nieuwste adidas Ace 15.1 kennen een fris design, maar lijken desondanks op weinig support van topspelers te rekenen. Vermoedelijk zullen sterspelers als James (Colombia en Real Madrid), Özil (Duitsland en Arsenal), Neuer (Duitsland en Bayern München) en Rakitić (Kroatië en Barcelona) schitteren op de vermoedelijk nieuwe oranje Ace 15 schoen, die mogelijk eind september gelanceerd wordt. De nieuwste adidas Ace 15.1 voetbalschoenen zijn overwegend wit, maar kent ook zilveren en ornaje details. Zo is de hielkap aan de achterkant van de voetbalschoenen overwegend zilver, terwijl de voorvoet overwegend wit is. De Adidas trademark strepen aan de zijkanten van de voetbalschoenen zijn bovendien wit en lopen door tot over de onderkant van de nieuwe schoenen. Ook de binnenzool van de witte Adidas ACE voetbalschoenen is wit en bevat het logo van Adidas. De voorste noppen van de schoenen zijn oranje gekleurd. De Adidas ACE voetbalschoenen zijn perfect voor spelers die over controle beschikken en die de lijnen uitzetten in het veld. Om deze reden zijn de Adidas ACE voetbalschoenen uitgerust met verschillende technieken en materialen, welke we hieronder kort bespreken.

Kenmerken witte Adidas ACE 15 voetbalschoenen

De bovenkant van de witte Adidas ACE voetbalschoenen bestaat uit een driedelig leren honingraat achtige structuur. Deze structuur komt tot uiting in de voorvoet van de witte Adidas ACE voetbalschoenen en is bovendien uitgerust met verschillende technieken. Dit wordt ook wel de Adidas Totalskin genoemd en zorgt voor zowel bescherming als ventilatie. De voorvoet of het schietoppervlak van de Ace voetbalschoenen staat bekend als het 3D CTRL/WEB. Door het 3D-schietoppervlak is je eerste touch meteen raak; de bal wordt een deel van je lichaam en je hebt alles in de hand. De synthetisch driedelige bovenlaag kent tevens een extra laagje NSG (NON STOP GRIP). Dit biedt onvoorwaardelijke grip, in alle omstandigheden, voor volledige balcontrole. Daarnaast zorgt de zilveren hak van de witte Adidas Ace schoenen voor stabiliteit van de voet. De hak van deze schoenen zijn namelijk uitgerust met het CTRL/FIT hielstabilisatie systeem oftwel een extra sterke hielkap. Dit systeem zorgt ervoor dat de hiel van de schoenen perfect om de voeten ballen, zodat je snel van je tegenstander los kan maken. Bovendien zorgt dit voor een goede bescherming. De onderkant van de schoenen bevat een speciale noppenstructuur, welke door Adidas aangeduid wordt met het GROUND/CTRL noppenedesign. De onderkant van de Adidas Ace schoenen zijn namelijk voorzien van extra noppen onder de voorvoet, waardoor je een nog betere balcontrole hebt. De onderkant van de schoenen zijn uitgerust met 10 normale ronde noppen, welke zorgen voor optimale grip en zorgen ervoor dat je je snel kan losmaken van je tegenstander. Bovendien bevatten de onderkant van de schoenen ook nog kleinere noppen. Deze noppen zorgen ervoor dat je een nog betere balcontrole hebt. Deze noppen bieden zowel voordelen op firm ground (gras) als op kunstgras. Check hieronder de foto's van de nieuwe witte Adidas ACE voetbalschoenen met zilveren hielkap.

Witte Adidas ACE 15 voetbalschoenen kopen

De nieuwste witte Adidas Ace voetbalschoenen kan je al vanaf een bedrag van € 50,- kopen in zowel volwassen maten als in kindermaten in de online SHOP van Adidas. De duurste versie van de Adidas Ace voetbalschoenen is € 200,-. Check daar nu de tot dusver gelanceerde adidas Ace voetbalschoenen. Scoor nog 15% extra korting

als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Adidas. Directe levering en geen verzendkosten. Ook zijn de voetbalschoenen nu al online verkrijgbaar in de online shop van Voetbalshop.

KOOP HET HIER... en deel hieronder je mening!

Witte Adidas Ace 15.1 Voetbalschoenen

Witte Adidas Ace 15.1 Voetbalschoenen 2

Witte Adidas Ace 15.1 Voetbalschoenen 3

Witte Adidas Ace 15.1 Voetbalschoenen 4

Witte Adidas Ace 15.1 Voetbalschoenen 5