Het heeft er alle schijn van dat Robin van Persie terugkeert bij adidas. Afgelopen dinsdag verscheen Robin van Persie in de wedstrijd met het Nederlands Elftal tegen Tsjechië namelijk op oranje adidas X15.1 voetbalschoenen. Het gaat om de lederen variant van de X15.1. Het afgelopen seizoen verscheen Robin van Persie juist op "merkloze" adidas voetbalschoenen, omdat hij niet bij een merk onder contract stond. Net als andere topvoetballers van adidas als Schweinsteiger en Theo Walcott heeft Robin van Persie nog nooit een eigen gepersonaliseerde adidas voetbalschoen gehad. De adidas X voetbalschoenen zijn dé voetbalschoenen om chaos mee te creëren. Vind hieronder meer informatie over het design van de oranje adidas X15.1 voetbalschoenen. Check ook de technische informatie.

Design oranje adidas X15.1 voetbalschoenen

De lederen adidas X15.1 voetbalschoenen waar Robin van Persie afgelopen dinsdag op schitterde zijn geheel oranje en bevatten een print van een X in een donkerdere kleur oranje over de bovenkant van de gehele schoen. De tong van de lederen schoenen is oranje met een witte X en de hiel van de schoenen bevat het Adidas Performance logo. Het onderstel van de schoenen is zwart met oranje details.

Technische informatie lederen oranje adidas X15.1 voetbalschoenen

De oranje Adidas X voetbalschoenen waar Robin van Persie afgelopen dinsdag op schitterde bevatten een lederen bovenlaag. Dit betekent dat er geen X-SKIN op deze variant van de X15.1 terugkomt. In de bovenlaag van de schoenen is wel de NSG (Non Stop Grip) technologie verwerkt. Deze technologie komt tot uiting in de ribbelige structuur van de schoenen en zorgt ervoor dat je voet in alle weersomstandigheden zo dicht mogelijk bij de bal blijft tijdens het maken van snelle acties, waardoor je chaos kunt creëren. Verder worden de oranje Adidas X voetbalschoenen gekenmerkt door de kooi of het omhulsel over het midden van de schoenen. Deze wordt door Adidas de X-Cage genoemd. Deze X-Cage geeft stabiliteit aan de voeten. De dunne versterkte lagen die de X-Cage bevat geven je middenvoet stabiliteit die nodig is voor het vernietigen van een verdediging. Een ander opvallend kenmerk van de lederen X lijn van Adidas is het ontbreken van de kleine enkelsok. Deze wordt door de Adidas het zogenaamde techfit-boord genoemd. De onderkant van de voetbalschoenen is uitgerust met een innovatieve zoolplaat. De noppenconfiguratie aan de onderkant van de schoenen wordt door Adidas X-Claw genoemd. Deze zorgt voor een ongeremde versnelling en maken het mogelijk onvoorspelbare acties te maken. Het voordeel van de klauwnoppen is dat je zowel op kunstgras als op echt gras explosief kunt versnellen. Bovendien zorgen deze noppen voor bescherming.

Check hieronder foto's van Robin van Persie op de lederen oranje Adidas X 15.1 voetbalschoenen. Deze nieuwe schoenen wegen slechts 213 gram! Check tevens waar je de voetbalschoenen kunt kopen.

Adidas X15.1 voetbalschoenen kopen

De lederen oranje Adidas X voetbalschoenen kan je vanaf een bedrag van € 50,- in kindermaten en volwassen maten kopen in de online voetbalschoenenshop van Adidas. De duurste versie van de Adidas X voetbalschoenen is € 210,-. Wil je nog 15% extra KORTING

scoren? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Adidas. Directe levering en geen verzendkosten! Ook zijn de voetbalschoenen online verkrijgbaar in de online shop van Voetbalshop. Check in het overzicht hiernaast welke andere varianten van de X15.1 nog meer verkrijgbaar zijn.

KOOP HET HIER... en deel hieronder je mening!

Van Persie Op Oranje Adidas X15.1 Voetbalschoenen

Van Persie Op Oranje Adidas X15.1 Voetbalschoenen 3