Skechers voetbalschoenen uit Laser Comfort pack zijn zilver/fel groen!

Skechers heeft weer een nieuw pack gelanceerd: het Laser Comfort pack! Het merk dat minder dan een jaar geleden de gedurfde stap nam om zich ook te focussen op voetbalschoenen heeft een gave versie van de SKX_01 en Razor voetbalschoenen gelanceerd. Deze zijn namelijk een combinatie van zilver en fel groen, maar daarover straks meer. De nieuwe SKX_01 voetbalschoenen worden vanaf nu gedragen door niemand minder dan Harry Kane en de Skechers Razor voetbalschoenen door Mohammed Kudus, Zinchenko en Anthony Elanga.

SKX_01 voetbalschoenen Laser Comfort pack!

De Skechers SKX_01 voetbalschoenen uit het Laser Comfort pack zijn overwegend zilver met fel groene accenten. De fel groene details komen vooral terug in de zoolplaat van de Skechers SKX_01 voetbalschoenen. Deze bevatten een design van kleine stippen. Ook de inlegzool van de schoenen is fel groen. Het Skechers logo op de zijkanten van de schoenen is tenslotte zwart. De upper van de SKX_01 voetbalschoenen is weer gemaakt van een synthetisch microvezel materiaal. Op de upper van de voetbalschoenen zien we een 3D structuur van dunne lijnen en klein stippen. Deze technologie wordt de Precise Strike Control (PSC) technologie genoemd en zorgt voor de perfecte controle bij het dribbelen, passen en schieten. De SKX_01 voetbalschoenen bevatten ook weer een enkelsok. Op de Skechers SKX_01 voetbalschoenen wordt deze sok de Performance FitKnit genoemd. Deze zorgt ervoor dat je deze voetbalschoenen nog makkelijker aan kunt doen. Bovendien zorgt het voor stabiliteit. De inlegzool van de SKX_01 voetbalschoenen wordt de HYPER BURST PRO zool genoemd. Deze inlegzool bevat een speciale TPU-demping. De zoolplaat betreft een multidirectionele buitenzool met ruitvormige noppen. Deze zorgen ervoor dat snel van richting kunt veranderen, zonder dat je stabiliteit verliest. Uiteraard is ook de zoolplaat super licht. 

Skechers Razor voetbalschoenen Laser Comfort pack

Op de Skechers Razor voetbalschoenen uit het Laser Comfort pack vormt de fel groene tint wat meer de boventoon. Het bovenste gedeelte van de upper, inclusief de veters, is fel groen en dit loopt op het midden van de upper middels een gradiënt effect over in het zilver. Ook de zoolplaat van de Skechers Razor voetbalschoenen uit het Laser Comfort pack is fel groen. De Skechers Razor schoenen zijn vooral ontwikkeld voor snelle en creatieve spelers. Alle kenmerken van de schoenen faciliteren dit! Het bovenwerk van de Razor voetbalschoenen betreft ook een synthetisch microvezel, welke zich perfect vormt naar de vorm van de voeten. Ook deze schoenen bevatten een speciale 3D structuur op de upper, maar dan iets minder gedetailleerd dan op de SKX_01 voetbalschoenen. Voor snelle spelers is het namelijk van belang dat de schoen zo licht mogelijk is! De inlegzool van de schoenen betreft ook de HYPER BURST PRO inlegzool. De zoolplaat is speciaal ontworpen voor sneller spelers. Dit betreft een carbon/koolstof zoolplaat. Kenmerkend hieraan is dat deze licht is en in het teken staat van stabiliteit. Dit is ook van groot belang wanneer je creatieve acties maakt op hoge snelheid. Bovendien geldt voor deze schoenen: hoe meer energie je erin gooit, hoe meer je terug krijgt! Ook de Skechers Razor voetbalschoenen bevatten een Performance FitKnit sok, voor de perfecte pasvorm en de ultieme stabiliteit. De noppen hebben een chevron achtige vorm, voor stabiliteit.

De Skechers voetbalschoenen uit het Laser Comfort pack kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels! Beide voetbalschoenen hebben een prijs van € 224,95!

Skechers voetbalschoenen uit Laser Comfort pack zijn zilver/fel groen!
Skechers voetbalschoenen uit Laser Comfort pack zijn zilver/fel groen!
Skechers voetbalschoenen uit Laser Comfort pack zijn zilver/fel groen!
Skechers voetbalschoenen uit Laser Comfort pack zijn zilver/fel groen!

Gerelateerd nieuws