Nike heeft nieuwe Nike Magista Opus Euro2016 voetbalschoenen gelanceerd. De voetbalschoenen maken onderdeel uit van het Nike 'Spark Brilliance' Euro2016 Pack. Sterspelers als Iniesta, Busquets en Courtois schitteren tijdens Euro 2016 schitteren op de nieuwste Magista Opus voetbalschoenen. Het design toont de opvallende kleurencombinatie rood-geel. De gelanceerde Magista's maken nog deel uit van generatie 1. Na Euro 2016 presenteert Nike een 2e generatie Nike Magista. De Magista Opus Euro2016 kennen een bovenlaag die aan de bovenkant rood is. Het onderste deel van de nieuwste Magista voetbalschoenen is geel. Het design heeft zo weinig gemeen met het design van de allereerste Nike Magista Opus voetbalschoenen. Bovendien is de zoolplaat van de rood-gele Nike Magista Opus voetbalschoenen geel. Echter kent de zoolplaat wel een zwarte noppenconfiguratie. Ook de Nike swoosh langs de zijkanten is zwart. Check hieronder of deze lage variant van de Magista lijn geschikt voor jou is!

Technieken en materialen Nike Magista Opus voetbalschoenen

De Nike Magista voetbalschoenen garanderen door een kangoeroe lederen

bovenlaag een goede balcontrole. De bovenlaag heet Kangalite, welke op de Magista's tot uiting komt in een honingraatachtige structuur op de bovenlaag van de voetbalschoenen. Deze structuur zorgt voor een perfecte eerste aanname door de wrijving die ontstaat tussen de schoenen en de bal. Bovendien is de bovenkant van de nieuwste Nike Magista Opus schoenen uitgerust met de NikeSkin technologie, waardoor de schoen uit minder lagen is opgebouwd en zo minder vocht opneemt. Deze technologie zorgt er daarnaast voor dat de schoenen zich perfect vormen naar de vorm van de voeten. De bovenlaag kent zoals bij meerdere voetbalschoenen van Nike de ACC (All Conditions Control) technologie. Deze technologie stimuleert de grip en de controle op de bal in zowel droge als in vochtige weersomstandigheden. De zoolplaat van de schoenen is uitgerust met een combinatie van pebax en nylon met kegelvormige/ronde noppen. Deze structuur van een lichte zool en ronde noppen zorgt ervoor dat spelers erg wendbaar zijn en daardoor sneller en explosiever van een tegenstander weg kunnen draaien/sprinten of van richting kunnen veranderen. De pebaxzoolplaat zorgt voor nog meer stevigheid stevigheid en beweeglijkheid in alle richtingen. De nylon laag zorgt ervoor dat spelers explosief kunnen starten en zich los kunnen maken van hun tegenstander. Check hieronder foto's van de rood-gele Nike Magista Opus Euro2016 voetbalschoenen.

Nike Magista Opus Euro2016 voetbalschoenen kopen

De Nike Magista Opus Euro2016 voetbalschoenen zijn de nieuwste Opus voetbalschoenen en kan je zowel voor kinderen als volwassenen kopen in de onderstaande shops vanaf eind mei. De prijs van het topmodel is € 200,-, maar de goedkopere versie van deze schoenen scoor je al voor een bedrag van € 70,-. Check alle beschikbare Nike Magista Opus voetbalschoenen in het overzicht hiernaast.

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële NIKE SHOP! 

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Geef hieronder jouw mening over deze zeer opvallende uitgelekte voetbalschoenen!

Nike Magista Opus Euro 2016 Voetbalschoenen

Nike Magista Opus Euro 2016 Voetbalschoenen 2

Nike Magista Opus Euro 2016 Voetbalschoenen 3

Nike Magista Opus Euro 2016 Voetbalschoenen 4 (1)