Voetbalschoenen reviewer Eial Donnenfeld, heeft via zijn YouTube account prototypes van de adidas ACE16 beoordeeld. Drie van de nieuwe adidas ACE16 voetbalschoenen lijken daarmee bekend. Eial Donnenfeld showt namelijk zilveren, groene en zwarte adidas ACE 16 voetbalschoenen. De adidas ACE16 zijn de opvolger van de eerste generatie ACE, ACE15, die in mei 2015 werden gelanceerd. Waar de ACE15.1 in 3 varianten verkrijgbaar was (synthetisch leer, leer en Primeknit), daar kent de ACE16.1 4 varianten (synthetisch leer, leer, Primeknit en zonder veters). Opvallend aan de adidas ACE16 prototypes die Eial Donnenfeld showt is dat de Trademark strepen langs de zijkanten langer zijn en meer doorlopen naar de hak. Ook is de honingraat structuur veel nadrukkelijker aanwezig. Dit moet vermoedelijk zorgen tot nog meer controle. Verder toont een van de prototypes een elastisch boord als lip. Zal deze techniek daadwerkelijk toegevoegd worden aan de ACE16 voetbalschoenen?

Design prototypes adidas ACE16 voetbalschoenen

De prototypes van de ACE16 zijn zilver, groen en zwart. De kans is heel groot dat deze op de markt verschijnen in 2016. De zilveren variant wordt versierd gele adidas Trademark strepen. Daarnaast kent dit zilveren ACE16 prototype een rode noppenstructuur. Ook de groene variant is opvallend. Dit groene prototype van de ACE is overwegend fel groen en kent roze adidas Trademark strepen langs de zijkanten. Het laatste prototype bevat een meer degelijk design. Deze variant van de control-voetbalschoenen is overwegend zwart en kent gele adidas Trademark strepen. Daarnaast bezit dit ACE16 prototype witte noppen. Check hieronder de foto's van de prototypes die mogelijk in 2016 verkrijgbaar zijn. Check tevens waar de ACE15 op dit moment verkrijgbaar zijn.

Adidas ACE15 voetbalschoenen kopen

De Adidas ACE voetbalschoenen kan je al vanaf een bedrag van € 50,- kopen in zowel volwassen maten als in kindermaten in de online SHOP van Adidas. De duurste versie van de Adidas ACE voetbalschoenen is € 200,-. Sinds kort bevat de ACE lijn ook een Primeknit variant. Check in de online adidas store de tot dusver gelanceerde adidas ACE voetbalschoenen. Scoor nog 15% extra korting

als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Adidas. Directe levering en geen verzendkosten. Ook zijn de voetbalschoenen nu al online verkrijgbaar in de online shop van Voetbalshop.

KOOP HET HIER... en deel hieronder je mening!

Adidas Ace 16 Voetbalschoenen

Adidas Ace 16 Voetbalschoenen 2