Nike heeft licht blauwe Nike Magista Opus gepresenteerd. De licht blauwe Magista Opus voetbalschoenen maken onderdeel uit van het door Nike uitgebrachte Nike Neon Pack. Het Nike Neon Pack bevat voetbalschoenen, waarop voetbalspelers bij de start van aankomend seizoen op zullen schitteren. O.a. sterspelers als Iniesta, Courtois en Varane zullen schitteren op dit lage model die speciaal ontworpen is voor de creatieve spelmaker. De blauwe Nike Magista Opus is overwegend licht blauw, kent zwarte details en is vanaf 17 juli verkrijgbaar. De Magista Opus kent een zwarte honingraat structuur dat zich bevindt op de bovenlaag van de voetbalschoenen. Daarnaast bevindt zich langs de zijkant van de voetbalschoenen een licht blauwe Nike swoosh. De swoosh kent een zwarte omlijning. Magista staat verticaal gedrukt op de hak. Verder kent het design van de nieuwe Magista's een lichtblauwe zoolplaat en lichtblauwe veters. Het design van de schoenen wordt gecomplementeerd door een zwarte binnenzool.

Nike Magista Opus voetbalschoenen

De lichtblauwe Nike Magista Opus voetbalschoenen garanderen door een kangoeroe lederen bovenlaag een goede balcontrole. De bovenlaag heet Kangalite, welke op de licht blauwe Magista's tot uiting komt in een honingraatachtige structuur op de bovenlaag van de voetbalschoenen. Deze structuur zorgt voor een perfecte eerste aanname. Bovendien zijn de bovenkant van de nieuwste licht baluwe Nike Magista schoenen uitgerust met de NikeSkin technologie, waardoor de schoen uit minder lagen is opgebouwd en zo minder vocht opneemt. Deze technologie zorgt er daarnaast voor dat de schoenen zich perfect vormen naar de vorm van de voeten. De bovenlaag kent zoals bij meerdere voetbalschoenen van Nike de ACC (All Conditions Control) technologie. Deze technologie stimuleert de grip en de controle op de bal in zowel droge als in vochtige weersomstandigheden. De zoolplaat van de schoenen is uitgerust met een combinatie van pebax en nylon met kegelvormige/ronde noppen in het turqoise. Deze structuur van een lichte zool en ronde noppen zorgt ervoor dat spelers erg wendbaar zijn en daardoor sneller en explosiever van een tegenstander weg kunnen draaien/sprinten of van richting kunnen veranderen. De pebax zoolplaat zorgt voor nog meer stevigheid stevigheid en beweeglijkheid in alle richtingen. De nylon laag zorgt ervoor dat spelers explosief kunnen starten en zich los kunnen maken van hun tegenstander. Check hieronder de foto's van de lage versie van de Nike Magista voetbalschoenen, beter bekend als de Nike Magista Opus.

Licht blauwe Nike Magista Opus voetbalschoenen kopen

De licht blauwe Nike Magista Opus zijn vanaf 17 juli verkrijgbaar in de online shop van Nike voor een bedrag van € 200. De voetbalschoen is verkrijgbaar in volwassen en kindermaten, in verschillende prijsklassen en voor verschillende ondergronden! Ook kent Nike een Magista Obra. Dit is het hoge model van de Magista en bevat een Dynamic Fit Collar. Natuurlijk is ook een licht blauwe Magista Obra verkrijgbaar! Deze zijn echter wel hoger geprijst, maar kennen meer geavanceerde technieken, zodat je op het veld nog onderscheidender bent.

Koop het nu!!!

Licht -blauwe -magista -opus -voetbalschoenen

Bovenkant -licht -blauwe -magista -opus -voetbalschoenen

Nike -magisa -opus -schoenen -onderkant -lichtblauw