Vorige week werden door adidas de adidas X16+ Pure Chaos Euro2016 voetbalschoenen gelanceerd. De voetbalschoenen van adidas met de lage enkelsok zijn ook verkrijgbaar in goedkopere versies. De goedkopere versies van de adidas Ace16+ Pure Chaos Euro2016 heten de adidas X16.2 en 16.3 voetbalschoenen. Het design van deze goedkopere voetbalschoenen met lage enkelsok tonen overeenkomsten met de Euro2016 Pure Chaos voetbalschoenen. De voetbalschoenen kennen een zilveren bovenlaag en kennen zowel oranje als zwarte details. Zo is de enkelsok oranje. De voetbalschoenen kennen geen adidas Trademark strepen langs de zijkanten. Wel is langs de zijkant een zwart adidas logo zichtbaar. Verder kent het design een zilveren zoolplaat. De designs van de X16.2 en X16.3 tonen echter ook verschillen. Zo kent de X16.2 zilveren veters, terwijl de X16.3 rode veters kent. De X16.2 kent op zijn beurt weer rode noppen, terwijl de X16.3 zwarte noppen kent. Ook de vernieuwde groeven zijn enkel zichtbaar op de X16.2. Lees hieronder meer over de goedkopere adidas X16 Euro2016 voetbalschoenen met enkelsok.

Technieken en materialen adidas X16.2 Euro2016 voetbalschoenen

De X16.2 voetblaschoenen zijn voor aanvallers die pure chaos willen maken. De nieuwste generatie X16 schoenen zijn zeer licht in gewicht. Dit wordt bevorderd door een one piece synthetische upper dat vormt naar de vorm van je voet. Ook kennen de goedkope X16.2 een Techfit collar, beter bekend als lage enkelsok. Deze sok persen je voeten als het ware in de schoenen. Langs de zijkanten lopen groeven. De kleine groeven op de upper zorgen voor een goede controle onder alle weersomstandigheden. Zo ben je nog dynamischer. De zoolplaat is licht van gewicht en zorgt voor een perfecte tractie op medium tot harde grasvelden. 

Het grootste verschil in de materialen en technieken die de X16.3 rijk zijn zit hem in de groeven langs de zijkanten. De goedkope X16.3 met enkelsok bevatten deze groeven namelijk niet. Hierdoor heb je minder goede controle gedurende slechtere weersomstandigheden.

Goedkope adidas X16 Euro 2016 voetbalschoenen kopen

De goedkopere adidas X16 Euro 2016 voetbalschoenen uit het Mercury Pack kan je vanaf een bedrag van € 50,- in kindermaten en volwassen maten kopen in de onderstaande shops.  De duurste versie van de Adidas X16 voetbalschoenen is € 299,95,-.  Directe levering en geen verzendkosten!

 Ook zijn de voetbalschoenen nu al online verkrijgbaar in

in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Goedkope Adidas X16.2 Euro 2016 Voetbalschoenen

Goedkope Adidas X16.3 Euro 2016 Voetbalschoenen