Vorige week werden door adidas de adidas Ace16+ Primeknit Euro2016 voetbalschoenen gelanceerd. De voetbalschoenen van adidas met enkelsok zijn ook verkrijgbaar in goedkopere versies. De goedkopere versies van de adidas Ace16+ Primeknit Euro2016 heten de adidas ACE 16.2 en 16.3 PRIMEMESH voetbalschoenen. Het design van deze goedkopere voetbalschoenen met enkelsok tonen overeenkomsten met de Euro2016 Primeknit's. De voetbalschoenen kennen een zilveren bovenlaag en kennen zowel gele als zwarte details. Zo is de enkelsok geel, terwijl de adidas Trademark strepen langs de zijkanten zwart zijn. Ook het adidas logo op de hak en het Ace logo op de lip zijn zwart van kleur. De zoolplaat van deze goedkope voetbalschoenen met enkelsok van adidas is grijs. De Ace16.2 PRIMEMESH voetbalschoenen kennen op de zoolplaat gele details. Dat is bij de Ace16.3 PRIMEMESH niet het geval. Lees de technische details hieronder.

Materialen en technieken goedkope adidas Ace16.2 Primemesh voetbalschoenen met enkelsok

De bovenkant van de Adidas Ace16.2 Primemesh voetbalschoenen met enkelsok is gemaakt van een synthetische upper gemaakt met een mesh structuur. De dunne synthetische laag over de mesh delen zorgt voor een perfecte non-stop grip en is opgebouwd uit verschillende lagen. Het non-stop grip systeem staat garant voor een ultieme grip in alle weersomstandigheden. De adidas ACE 16.2 Primemesh voetbalschoenen kennen tevens een hoog silhouet, genaamd Primecut; een sokken-achtife fit met een intern geweven TechFit supportsysteem dat zorgt voor stabiliteit van topniveau. De vernieuwde zoolplaat kwam eerder terug bij F50 voetbalschoenen.

Materialen en technieken goedkope adidas Ace16.3 Primemesh voetbalschoenen met enkelsok

De bovenkant van de Adidas Ace16.3 Primemesh voetbalschoenen met enkelsok is gemaakt van een BRAVO synthetische upper. Deze upper vormt zich goed naar de voet en zorgt voor een perfecte controle. De synthetische upper is makkelijk te onderhouden door de antibacteriële laag. De adidas ACE 16.3 Primemesh voetbalschoenen kennen tevens een hoog silhouet, genaamd Primecut; een sokken-achtife fit met een intern geweven TechFit supportsysteem dat zorgt voor stabiliteit van topniveau. De vernieuwde zoolplaat kwam eerder terug bij F50 voetbalschoenen. Check hieronder foto's van de Adidas Ace 16.2 en 16.3 Primemesh Euro2016 voetbalschoenen.

Goedkope adidas Ace16 Euro2016 voetbalschoenen met enkelsok kopen

De adidas Ace 16.2 en 16.3 Primemesh voetbalschoenen met enkelsok kan je kopen voor ongeveer € 59,99,- en zijn in onderstaande shops beschikbaar, in zowel kinder- als volwassen maten. Check ook andere beschikbare Adidas Ace voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

 

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Goedkope Adidas Ace 16.2 Primemesh Euro 2016 Voetbalschoenen Met Enkelsok

Goedkope Adidas Ace 16.3 Primemesh Euro 2016 Voetbalschoenen Met Enkelsok