Adidas heeft weer een nieuwe speler gecontracteerd. Vandaag maakte het Duitse sportmerk bekend dat De Gea per direct de overstap heeft gemaakt naar Adidas en hij dus met handschoenen en voetbalschoenen van het merk de wedstrijden af zal werken gedurende 2015-2016. Dit was vanaf het begin van dit seizoen al het geval, maar dit werd pas afgelopen weekend door Adidas bevestigd. Hiermee heeft De Gea de overstap gemaakt van PUMA. Bij Puma speelde De Gea nog op de evoSpeed voetbalschoenen.

Voetbalschoenen De Gea

Vanaf juli 2015 zagen we De Gea al keepen met de Adidas ACE keepershandschoenen en de Adidas ACE 15.1 voetbalschoenen. Sindsdien is de keeper van Manchester United en het nationale elftal van Spanje wel veranderd van voetbalschoenen. De Gea speelt zijn wedstrijden momenteel op de oranje/zwarte Adidas ACE Primeknit voetbalschoenen, welke in september 2015 gelanceerd werden door het Duitse sportmerk. Deze schoenen zijn perfect voor ultieme comfort en balcontrole. De keeper van Manchester United heeft bovendien deze voetbalschoenen laten personaliseren. Op de zijkanten van de schoenen staat namelijk de naam van de keeper van United. De nieuwe handschoenen van De Gea passen perfect bij de schoenen. Momenteel heeft De Gea namelijk zwart/oranje keepershandschoenen uit de Adidas Ace lijn. Met het aantrekken van De Gea heeft Adidas in totaal elf spelers die op voetbalschoenen van het Duitse sportmerk spelen bij Manchester United. Elf andere voetballers van de club spelen met voetbalschoenen van Nike en één speler (Memphis) speelt op schoenen van Under Armour en één speler (Fellaini) speelt op voetbalschoenen van New Balance. Check hieronder de foto's van de Gea met zijn nieuwe Adidas keepershandschoenen en voetbalschoenen.

Voetbalschoenen en handschoenen de Gea kopen

De nieuwste Ace 15 Adidas voetbalschoenen kan je vanaf nu zowel voor volwassenen als kinderen kopen in de online schoenenshop of in de officiële Adidas shop. Het topmodel van de Adidas Ace voetbalschoenen scoor je voor ongeveer € 250,-, maar goedkopere modellen zijn al beschikbaar vanaf € 40,-. Wil je toch liever de keepershandschoenen van De Gea kopen? Dan kan dat hier! Directe levering en gratis verzending.

 

Heb je een mening? Deel het hieronder!

De -Gea -Adidas -voetbalschoenen

De -Gea -Adidas -tenue