Blauwe adidas ACE16.1 voetbalschoenen zijn uitgelekt. De voetbalschoenen lijken onderdeel van een nieuwe generatie ACE voetbalschoenen, de adidas ACE16. Of ook dit uitgelekte model wordt gepresenteerd is nog niet zeker. Wat wel zeker is, is dat adidas in februari 2016 een nieuwe generatie ACE voetbalschoenen lanceert. Wij lichten in ieder geval de details van de uitgelekte blauwe ACE16.1 voetbalschoenen toe. Uitgelekte foto's tonen een frisse blauwe bovenlaag, op onder andere de honingraad structuur. Langere witte adidas Trademark strepen lopen langs de zijkanten. De adidas Trademark strepen kennen tevens fel gele details. Ook de veters op uitgelekte foto's zijn fel geel. Sterspelers als James Rodríguez (Real Madrid en Colombia), David De Gea (Manchester United en Spanje) en Oscar (Chelsea en Brazilië) schitteren op de ACE schoenen.

Technische informatie adidas ACE16.1 voetbalschoenen

Opvallend aan de uitgelekte ACE16 voetbalschoenen is dat de honingraad structuur doorloopt naar de hak. Deze 3D-structuur moet waarschijnlijk nog meer voordelen aan topspelers bieden. De hak lijkt tevens kleiner. Dit lijkt in te houden dat de hak een nieuwe technologie herbergt. Ook de zoolplaat lijkt een nieuwe technologie te bevatten. Welke nieuwe technologiën de ACE16 rijk is, is nog niet bekend. Wel kunnen wij het voordeel van de honigraad structuur beschrijven. De honingraad 3D-structuur bestaat uit een driedelige synthetisch lederen bovenzijde en bezit CTRL/WEB 3D-schietoppervlak. Dit schietoppervlak laat je elke schietkans benutten. Met Adidas CTRL/WEB is je eerste balcontact dus direct raak. Dit komt, doordat de bal een deel van je lichaam wordt. Zo heb je alles in de hand.

Zodra wij meer nieuws hebben over deze uitgelekte voetbalschoenen melden wij dat uiteraard. Bekijk hieronder alvast eerste uitgelekte foto's van blauwe adidas ACE16.1 voetbalschoenen. Check hieronder tevens waar de huidge ACE voetbalschoenen, de ACE15 te koop zijn.

Adidas ACE 15.1 voetbalschoenen kopen

De ACE 15.1 voetbalschoenen van Adidas zijn € 200,- in het hoogste prijssegment. De goedkoopste Adidas Ace voetbalschoenen scoor je echter al voor een prijs vanaf € 50,- voor zowel kinderen als voor volwassenen. De nieuwste Adidas voetbalschoenen kan je zowel kopen in de online voetbalschoenenshop van Adidas als in de online voetbalschoenenshop van voetbalshop!

Deel hieronder je mening!

Blauwe Adidas ACE16.1 Voetbalschoenen

Blauwe Adidas ACE16.1 Voetbalschoenen 2

Blauwe Adidas ACE16.1 Voetbalschoenen 3