Naast Steven Gerrard is ook Xavi sinds dit weekend in het bezit van zijn eigen adidas Predator Instinct voetbalschoenen. Gedurende de wedstrijd tegen Atletico Madrid, waarin Barcelona kampioen werd, was Xavi op zijn nieuwste voetbalschoenen te zien. De voetbalschoenen vieren de lange carrière van Xavi, waarin hij tal van prijzen binnensleepte. Voor de kampioenswedstrijd was Xavi al op enkele trainingen te bewonderen op deze exclusieve voetbalschoen. De nieuwe adidas Predator Instinct Xavi voetbalschoenen zijn overwegend rood en worden versierd met gele details. De gele details komen op de bovenzijde van de voetbalschoenen tot uiting een patroon van gele strepen. Dit detail in combinatie met de rode bovenzijde verwijst naar de Catalaanse vlag. De zoolplaat van de Xavi voetbalschoenen is overwegend rood, terwijl de binnenzool van de schoenen geel zijn. Op de zoolplaat komt echter wel een uniek detail terug. De zoolplaat wordt versierd met het nummer 6 dat geel gekleurd is. De binnenzool is op zijn beurt versierd met de belettering Xaxi. Zoals gebruikelijk lopen langs de zijkant van de adidas Predator Instinct voetbalschoenen witte adidas Trademark strepen. Om Xavi's 17-jarige aanwezigheid in het eerste elftal van Barcelona te eren produceert adidas slechts 17 paar adidas Predator Instinct Xavi voetbalschoenen. Hier komt bij dat de voetbalschoenen niet te koop worden aangeboden. Xavi zal de voetbalschoenen verder dragen gedurende de laatste 2 La Liga competitiewedstrijden, de Copa del Rey finale en de Champions League finale.

Zoals gebruikelijk zijn er ook op deze adidas Predator Instinct voetbalschoenen bepaalde technieken en technologiën toegepast. De adidas Predator Instinct Xavi voetbalschoenen bevatten ook rubberen zones die zich bevinden op de neus en rondom de veters. De door adidas toegepaste 3D grip pads resulteren in een ultiem balgevoel. Deze technologie beïnvloed alle handelingen rondom balhandelingen positief. Hierbij valt te denken aan het stoppen, controleren en het effect geven aan de voetbal. De laatste adidas Predator Instinct voetbalschoenen zijn nog verkrijgbaar in de grootste online adidas voetbalschoenenshop wereldwijd! Komende zomer zal de adidas Predator namelijk vervangen worden door de adidas ACE. De prijs van de Predator Instinct schoenen is € 220. De goedkopere versie van deze voetbalschoenen (de Absolado en de Predito versie) koop je in volwassen maten of in kindermaten al voor € 50,-!  Scoor ook nog 15% KORTING

als je je inschrijft voor de Adidas nieuwsbrief! Geen verzendkosten en directe levering. Check hieronder de foto's van de adidas Predator Instinct Gerrard voetbalschoenen.


Koop het hier... en deel hieronder je mening!

 

Adidas Predator Instinct Xaxi Voetbalschoenen 2

Adidas Predator Instinct Xaxi Voetbalschoenen

Adidas Predator Instinct Xaxi Voetbalschoenen 3