Adidas viert Steven Gerrard's 17-jarige aanwezigheid bij Liverpool 1 met een unieke rood/witte Adidas Predator Instinct Gerrard voetbalschoen. De voetbalschoen is exclusief ontworpen voor Steven Gerrard en afgelopen zondag in zijn afscheidswedstrijd op Anfield Road tegen Crystal Palace droeg hij deze speciale voetbalschoenen. De adidas voetbalschoenen toont Gerrard's speciale band met de club en stad. De voetbalschoenen zijn rood en wit gekleurd en kennen enkele persoonlijke details. Zo is op de hiel van de voetbalschoen YNWA (You'll never walk alone) gedrukt. Dit verwijst naar Gerrard's liefde voor de club. De bovenzijde van de adidas Predator Instinct voetbalschoenen kennen een uniek design dat bestaat uit een patroon van rode lijnen. De namen van zijn kinderen en zijn bekende rugnummer 8 zijn ook gedrukt op de speciale Gerrard voetbalschoenen, terwijl aan de binnenzijde van de schoenen een gepersonaliseerd eerbetoon aan het adres van de legende is gedrukt. De adidas Predator Instinct voetbalschoen is de favoriete voetbalschoen van de huidig Liverpool FC sterspeler. Adidas zal echter komend seizoen stoppen met het produceren van deze populaire voetbalschoenen. De adidas Predator moet namelijk plaats maken voor de adidas Ace voetbalschoenen.

De Steven Gerrard adidas Predator Instinct voetbalschoenen zijn hiermee ook direct de laatste Predator voetbalschoenen die zijn ontworpen en geproduceerd. De adidas Predator voetbalschoenen zijn altijd een garantie geweest voor fantastische afstandsschoten . Dit komt doorgaans tot stand door de rubberen zones die zich bevinden op de neus en rondom de veters. De door adidas toegepaste 3D grip pads resulteren in een ultiem balgevoel. Deze technologie beïnvloed alle handelingen rondom balhandelingen positief. Hierbij valt te denken aan het stoppen, controleren en het effect geven aan de voetbal. Zo scoor jij het winnende doelpunt in de laatste minuut met een fantastisch afstandschot! De laatste adidas Predator Instinct voetbalschoenen zijn nog verkrijgbaar in de grootste online adidas voetbalschoenenshop wereldwijd! De prijs van de Predator Instinct schoenen is € 220. De goedkopere versie van deze voetbalschoenen (de Absolado en de Predito versie) koop je in volwassen maten of in kindermaten al voor € 50,-!  Scoor ook nog 15% KORTING

als je je inschrijft voor de Adidas nieuwsbrief! Geen verzendkosten en directe levering. Check hieronder de foto's van de adidas Predator Instinct Gerrard voetbalschoenen.

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Adidas Gerrard Voetbalschoenen

Adidas Gerrard Voetbalschoenen 3

Adidas Gerrard Voetbalschoenen 4

Adidas Gerrard Voetbalschoenen 2