Het is vanaf nu ook mogelijk om jouw adidas ACE15 voetbalschoenen nog verder te "customizen". Ook voor de ACE15 voetbalschoen heeft adidas een nieuwe Glorious Print 2015 ontworpen die je via "miadidas" kunt toevoegen aan de voetbalschoenen. Dit biedt je als voetballer nog meer mogelijkheden in het samenstellen van jouw ultieme schoenen. De Glorious Print 2015 kan op de ACE15 toegepast worden op het achterste gedeelte van de voetbalschoenen rondom de instap. Op de externe hielkap komt de print echter niet terug. Ook kan je in "miadidas" de Glorious Print toevoegen aan de loopzool van de X15. James (Colombia en Real Madrid) verscheen al op zijn eigen gepersonaliseerde adidas voetbalschoenen op de velden. Wie volgt er nog meer?

Kenmerken Adidas ACE 15 voetbalschoenen

De bovenkant van de Adidas ACE voetbalschoenen bestaat uit een driedelig leren honingraat achtige structuur. Deze structuur komt tot uiting in de voorvoet van de witte Adidas ACE voetbalschoenen en is bovendien uitgerust met verschillende technieken. Dit wordt ook wel de Adidas Totalskin genoemd en zorgt voor zowel bescherming als ventilatie. De voorvoet of het schietoppervlak van de Ace voetbalschoenen staat bekend als het 3D CTRL/WEB. Door het 3D-schietoppervlak is je eerste touch meteen raak; de bal wordt een deel van je lichaam en je hebt alles in de hand. De synthetisch driedelige bovenlaag kent tevens een extra laagje NSG (NON STOP GRIP). Dit biedt onvoorwaardelijke grip, in alle omstandigheden, voor volledige balcontrole. Daarnaast zorgt de zilveren hak van de witte Adidas Ace schoenen voor stabiliteit van de voet. De hak van deze schoenen zijn namelijk uitgerust met het CTRL/FIT hielstabilisatie systeem oftwel een extra sterke hielkap. Dit systeem zorgt ervoor dat de hiel van de schoenen perfect om de voeten ballen, zodat je snel van je tegenstander los kan maken. Bovendien zorgt dit voor een goede bescherming. De onderkant van de schoenen bevat een speciale noppenstructuur, welke door Adidas aangeduid wordt met het GROUND/CTRL noppenedesign. De onderkant van de Adidas Ace schoenen zijn namelijk voorzien van extra noppen onder de voorvoet, waardoor je een nog betere balcontrole hebt. De onderkant van de schoenen zijn uitgerust met 10 normale ronde noppen, welke zorgen voor optimale grip en zorgen ervoor dat je je snel kan losmaken van je tegenstander. Bovendien bevatten de onderkant van de schoenen ook nog kleinere noppen. Deze noppen zorgen ervoor dat je een nog betere balcontrole hebt. Deze noppen bieden zowel voordelen op firm ground (gras) als op kunstgras. Check hieronder de foto's van de nieuwe Glorious Print 2015 die vanaf nu via "miadidas" kan terugkomen op jouw gepersonaliseerde ACE15 voetbalschoenen!

Adidas ACE15 voetbalschoenen personaliseren

In de online "miadidas"shop van adidas kan jij nu jouw adidas X15 personaliseren. Kies jouw loopzool, sta in de spotlights en voeg jouw eigen detail toe! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 15% korting op jouw gepersonaliseerde voetbalschoenen.

Customize hier... en geef hieronder jouw mening over de Glorious Print!

Adidas Glorious Print Ace 15.1 2015 Voetbalschoenen

Adidas Glorious Print Ace 15.1 2015 Voetbalschoenen 2

Adidas Glorious Print Ace 15.1 2015 Voetbalschoenen 3

Adidas Glorious Print Ace 15.1 2015 Voetbalschoenen 4

Adidas Glorious Print Ace 15.1 2015 Voetbalschoenen 5