Voetbalschoenen Antony

Ben je op zoek naar de nieuwste voetbalschoenen van Antony Matheus dos Santos? De Braziliaanse sterspeler speelt sinds de zomer van 2020 op de nieuwe Puma Ultra One voetbalschoenen. Dit zijn DÉ voetablschoenen voor snelle en creatieve spelers.  Deze kan je zowel voor volwassenen als voor kinderen scoren in  deze SHOP of deze winkel!  Vanaf € 50,- Directe levering en gratis verzending

Dit zijn de voetbalschoenen waarop Antony speelt vanaf april 2022 speelt bij Ajax en het nationale voetbalelftal van Brazilië. 

Zilver/oranje Puma Ultra 1.4 voetbalschoenen

Antony Matheus dos Santos werd op 24 februari 2000 geboren in Osasco in Brazilië. De rappe aanvaller speelde in de jeugd voor Sao Paulo en maakte op 15 november 2018 zijn debuut voor Sao Paulo, tegen Gremio. In 2020 maakte de buitenspeler de overstap naar Ajax. Op 8 oktober 2021 debuteerde Antony voor het Braziliaans voetbalelftal in een kwalificatieduel tegen Venezuela.

Antony speelt op de  Puma Ultra voetbalschoenen. Deze voetbalschoenen hebben in de zomer van 2020 de PUMA NetFit voetbalschoenen vervangen. Sinds april 2021 speelt Antony op de zilveren/oranje Puma Ultra 1.4 voetbalschoenen uit het Instinct pack. Andere sterspelers die schitteren op deze Puma voetbalschoen zijn Griezmann, Aguero, Haller, Fernandinho, Witsel, Chiellini, Gakpo en tal van andere spelers.  De Puma Ultra voetbalschoenen zijn lichte voetbalschoenen en gelanceerd om snelle, explosieve spelers controle met de bal te laten behouden tijdens sprints. Deze schoenen hebben ook nog eens de perfecte fit en geven een ideaal gevoel. Buiten dat bevatten de schoenen de nieuwste veter technologie van PUMA: de PUMA NetFit technologie. Check hier natuurlijk ook waar je deze voetbalschoenen exclusief kunt kopen of check het Ajax voetbalshirt van Antony! 

Puma Ultra One voetbalschoenen

Voetbalschoenen Antony
Puma Ultra voetbalschoenen
Merk Puma
Perfect voor Snelle en creatieve spelers
Materiaal Matryx/EVO
Gewicht 160 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

 Sergio Agüero, Griezmann, Fernandinho, Haller, Chiellini, Buffon

Voetbalschoenen Antony kopen

De Puma Ultra voetbalschoenen van Antony kan je zowel voor volwassenen als kinderen kopen. Deze voetbalschoenen zijn daarnaast zowel geschikt voor het voetballen op kunstgras als voor wedstrijden op natuurgras. De schoenen zijn niet geschikt voor het spelen op zachte ondergrond. Puma biedt vanaf € 50,- ook een aantal goedkopere varianten aan van dit model. Directe levering en gratis verzending!

Bestel de nieuwste PUMA Ultra voetbalschoenen in deze SHOP 

of deze winkel! 

of de officiële PUMA SHOP!