adidas F50 voetbalschoenen

Bestel hier de nieuwste adidas F50 Fast Reborn voetbalschoenen! Deze voetbalschoenen zijn sinds mei 2024 weer terug in het assortiment van adidas! De adidas F50 voetbalschoenen zijn dé voetbalschoenen voor snelle en behendige spelers! De adidas F50 silo werd in 2010 voor het eerst geïntroduceerd en verdwenen in 2015. Negen jaar na dato hebben de adidas F50 Fast Reborn voetbalschoenen een revival gemaakt als opvolger van de adidas X voetbalschoenen! De schoenen bevatten nog betere technologieën en nog meer features om snelle en creatieve spelers te faciliteren! Dit zijn de voetbalschoenen waarop spelers als Lionel Messi, Florian Wirtz, Rafael Leão, Lamine Yamal, Luiz Díaz, Hakimi en Son Heung-min vanaf medio 2024 op spelen! Check hier alles over de nieuwste adidas F50 voetbalschoenen! 

adidas F50 Fast Reborn voetbalschoenen

Kenmerken adidas F50 Fast Reborn voetbalschoenen

Alle features van de adidas F50 voetbalschoenen faciliteren snelle en creatieve voetballers. Door deze technieken kunnen de spelers die deze voetbalschoenen dragen nog beter het verschil maken! Check hier alle kenmerken van de schoenen punt voor punt! 

  • Fibertouch-bovenwerk; De bovenkant van de adidas F50 Fast Reborn voetbalschoenen wordt de Fibertouch upper genoemd. Dit betreft een speciaal mesh materiaal dat zich perfect aanpast aan de vorm van de voeten. In de upper zijn kussentjes aangebracht op strategische plekken. De energie die je in de schoenen steekt krijgt je ook terug! 
  • Sprintweb 3D structuur; De upper van de adidas F50 voetbalschoenen bevat ook een speciale 3D structuur van kleine stippen en lijnen. Deze zijn aangebracht op de plekken waar je de bal het meest raakt. Dit garandeert nauwkeurigheid en precisie bij iedere dribbel, pass en schot! 
  • Primeknit boord; De veterloze versie van de voetbalschoenen is uitgerust met een Primeknit boord. Door deze v-vormige enkelsok kun je de voetbalschoenen nog makkelijker aan en uit doen. Bovendien zorgt het voor de perfecte pasvorm. Het past zich namelijk perfect aan aan je voeten. Bovendien zorgt dit voor de nodige stabiliteit, wanneer je een creatieve actie of onverwachte wendingen maakt.
  • Voering van textiel; De binnenkant van de voetbalschoenen betreft een voering van textiel. Dit geeft je als voetballer een nog comfortabeler gevoel wanneer je de schoenen aan hebt. 
  • Hielkap aan achterkant; De hielkap op de achterkant van de voetbalschoenen garandeert stabiliteit wanneer je op snelheid bent! Hierdoor ga je niet met je voeten in de schoenen schuiven. Deze stabiliteit is belangrijk wanneer je op snelheid of middels een creatieve actie je losmaakt van je tegenstander
  • Sprintframe 360 zoolplaat; Deze zoolplaat van de adidas F50 Fast Reborn voetbalschoenen wordt de Sprintframe 360 zoolplaat genoemd. Deze zoolplaat is niet alleen super licht, het bevat ook een zogenaamd sprintframe. Deze is te herkennen aan de drie banen op de onderkant van de schoenen. Deze zorgen ervoor dat je snel van richting kunt veranderen wanneer je je op snelheid los maakt van je tegenstander. Bovendien zorgt het voor de nodige stabiliteit. De noppen hebben de vormen van chevrons, waardoor je snel in verschillende richtingen kunt bewegen!
  • De voetbalschoenen wegen slechts 183 gram. 
  • De adidas F50 voetbalschoenen zijn zowel beschikbaar in een versie met veters als in een versie zonder veters
  • De voetbalschoenen hebben een Slimfit pasvorm. 

Spelers die op de adidas F50 voetbalschoenen spelen

Messi draagt de adidas F50 voetbalschoenen met veters en spelers als Florian Wirtz, Lamine Yamal, Rafael Leão en Son Heung-min dragen de versie zonder veters. 

adidas F50 voetbalschoenen kopen

De adidas F50 Fast Reborn voetbalschoenen kun je altijd kopen via deze pagina!  Voor kinderen zijn de schoenen beschikbaar vanaf maat 28 tot maat 36 en voor volwassenen zijn de schoenen beschikbaar vanaf 37 tot 48. De duurste versie van de voetbalschoenen is € 270,-, maar goedkopere versie van deze adidas F50 voetbalschoenen bestel je al vanaf € 60,-. De schoenen zijn beschikbaar voor verschillende ondergronden, zoals voor kunstgras, natuurgras en harde ondergronden en kun je ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd! 

adidas F50 Fast Reborn voetbalschoenen

adidas F50 Fast Reborn voetbalschoenen

Historie