adidas 11Nova

Header .adidas .adipure .11nova .voetbalschoenen

  • De adidas 11nova¬†voetbalschoenen¬†zijn goedkoper dan de adidas 11pro voetbalschoenen, maar hebben vrijwel hetzelfde uiterlijk. Deze voetbalschoenen vallen namelijk in het middensegment van de 11pro lijn. De 11nova voetbalschoenen zijn zowel beschikbaar in de FG (Firm Ground), als in de SG (Soft Ground) en AG (Artificial Ground) versie en zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Een overzicht van de beschikbare adidas 11nova voetbalschoenen kan je hieronder vinden.
  • De 11nova voetbalschoenen heeft een gedeelte leren bovenlaag. Dit zorgt ervoor dat de voetbalschoen naar de voet gaat staan en een uitstekende pasvorm ontstaat. Dit zorgt ervoor dat er continu een goed balgevoel is.
  • De bovenkant van de voorvoeten bevatten stiksels met traagschuim. Deze technologie wordt door adidas, FlexZone genoemd. Naast het leer zorgt dit materiaal er ook voor dat de Adidas 11Pro's nauw om de voet vallen. FlexZone zorgt ook voor flexibiliteit en geeft een perfecte afwikkeling van de voet.
  • Daarnaast maakt de binnenzool het ook comfortabeler om op harde ondergrond te spelen. Dit komt, omdat de binnenzool perfecte demping biedt.