Zwarte voetbalschoenen

Vind hier zwarte voetbalschoenen van merken als adidas, Nike, Puma, New Balance en Under Armour. Steeds vaker presenteren adias, Nike, Puma, New Balance en Under Armour gekleurde voetbalschoenen, waardoor het steeds moeilijker is om jouw favoriete zwarte voetbalschoenen te vinden. Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste zwarte voetbalschoenen. Dit maakt het voor jou een stuk makkelijker jouw favoriete zwarte voetbalschoenen te vinden.

De geschiedenis van de zwarte voetbalschoenen

Tot 1996 waren voetbalschoenen altijd zwart. Dit had te maken met de kleur van het leer. Denk aan de bekende 'kicksen' adidas Copa Mundial en Puma King; zwarte voetbalschoenen die heerlijk roken naar leer, wanneer ze aangetrokken werden. Het was Puma die als eerste gekleurde voetbalschoenen lanceerde. In 1996 vonden zij dat het tijd werd voor iets nieuws en lanceerde zij oranje voetbalschoenen. Al snel volgde Nike met een gekleurd exemplaar en ook Diadora sprong in op de trend. Door de jaren heen veranderde het beeld hevig op de voetbalvelden. Gekleurde voetbalschoenen maakten steeds meer plaats voor de o zo geliefde zwarte voetbalschoenen. Gelukkig winnen zwarte voetbalschoenen de laatste tijd weer hevig aan populariteit, ook bij merken als adidas en Nike!

Zwarte voetbalschoenen kopen

Zwarte voetbalschoenen kan je zowel voor kinderen als volwassenen kopen in de online shop van Unisportstore! Je vindt daar zwarte schoenen van €30,- tot € 300,-.

Zwarte Nike Mercurial Superfly V Pitck Dark Voetbalschoenen

Klik hieronder op 'Zwarte voetbalschoenen' en check het laatste nieuws over de zwarte 'kicksen'!