Voetbalschoenen Zlatan Ibrahimović

Wil je de nieuwste Nike Mercurial Vapor 360 voetbalschoenen van Zlatan Ibrahimovic direct kopen? Check ze exclusief in de officiële online Nike Store of koop ze in deze winkel! Directe levering en gratis verzending! 

Op deze schoenen speelt Ibrahimovic vanaf nu zijn wedstrijden voor LA Galaxy

Check hier de nieuwste voetbalschoenen van Zlatan Ibrahimovic. Ibrahimovic die als wereldster al talloze keren kampioen is geworden bij verschillende wereldclubs. Ibrahimovic die als jong talent van FC Malmö verkocht werd aan Ajax waar hij uitgroeide tot super spits. Ibra speelt altijd op de nieuwste Nike Mercurial Vapor 360 voetbalschoenen! Deze voetbalschoenen bieden controle bij snelheid en zorgen voor lichtgewicht explosiviteit die een aanvaller nodig heeft. Check hierboven of hieronder een foto van de schoenen waarop Ibrahimovic momenteel speelt met de bijbehorende technologieën. Zo kennen de Nike Mercurial Vapor360 voetbalschoenen o.a. een vernieuwde zoolplaat, waardoor de voetbalschoenen nu 40% lichter in gewicht zijn. Check hieronder het laatste nieuws over de voetbalschoenen, waar ook sterspelers als Neymar, Modric, Mertens en andere sterren op schitteren. Check tevens de informatie waar je de nieuwste Mercurial Vapor 360 voetbalschoenen kunt kopen. Deze zijn zowel voor volwassenen als voor kinderen beschikbaar op alle ondergronden! Ibrahimovic speelt zijn wedstrijden momenteel op de blauwe Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen uit het Always Forward pack!

Nike Mercurial Vapor XI voetbalschoenen

Voetbalschoenen Zlatan

Nike Mercurial Vapor 360 voetbalschoenen

Merk Nike
Perfect voor Explosieve spelers 
Materiaal Flyknit
Gewicht 167 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Neymar, Mertens, Modric, Isco, Sané, Ibrahimovic


Zlatan voetbalschoenen kopen

De voetbalschoenen van Ibrahimovic kan je zowel voor kinderen als voor volwassenen kopen in de onderstaande shops! De prijs van dit topmodel is rond de € 250,-, maar goedkopere Mercurial Vapor XI schoenen scoor je ook al vanaf een bedrag van € 60,-. Deze schoenen zijn zowel voor gewone grasvelden als voor kunstgrasvelden beschikbaar. Directe levering en gratis verzending! Koop de voetbalschoenen van Ibrahimovic in

de officiële online Nike Store

of koop ze in deze winkel!