Voetbalschoenen Yaya Touré

Direct enthousiast over de nieuwste PUMA ONE voetbalschoenen van Yaya Touré? Deze kan je zowel voor volwassenen als voor kinderen scoren in deze SHOP of in deze unieke ONE STORE! Directe levering en gratis verzending

Dit zijn de voetbalschoenen waarop Touré momenteel speelt voor Olympiakos en Ivoorkust.

De Yaya Touré voetbalschoenen vind je hier. Check hier ook het laatste nieuws over de voetbalschoenen van Yaya Touré. Touré komt in het seizoen 2018-2019 uit voor Olmpiakos, na in het verleden actief te zijn geweest voor onder andere AS Monaco, FC Barcelona en Manchester City. Naast deze clubs speelt Touré ook sinds 2004 voor Ivoorkust. De middenvelder en international werkte zijn Premier League en Champions League wedstrijden tijdens dit seizoen af op de PUMA ONE voetbalschoenen.. Tegenwoordig speelt Touré op zwart/groene Puma One voetbalschoenen uit het Hacked pack. Andere sterspelers die schitteren op deze Puma voetbalschoen zijn onder andere Balotelli (Nice en Italie), Buffon, Cech en Giroud (Arsenal en Frankrijk). 

Puma ONE voetbalschoenen

Voetbalschoenen Yaya Touré
Puma ONE
Merk Puma
Perfect voor Spelverdelers en afmakers
Materiaal AdaptLite
Gewicht 211 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Lukaku, 
Aguero
Chiellini

Yaya Touré voetbalschoenen kopen

De Puma ONE voetbalschoenen van sterspeler Yaya Touré kan je zowel voor volwassenen als kinderen kopen. Deze voetbalschoenen zijn daarnaast zowel geschikt voor het voetballen op kunstgras als voor wedstrijden op natuurgras. De schoenen zijn niet geschikt voor het spelen op zachte ondergrond. De prijs van het topmodel van de Touré schoenen is € 240,-. Puma biedt echter vanaf € 50,- ook een aantal goedkopere varianten aan van dit model. Directe levering en gratis verzending!

Bestel de nieuwste PUMA ONE  voetbalschoenen in DEZE SHOP

of deze winkel