Voetbalschoenen Yaya Touré

Direct enthousiast over de nieuwste PUMA ONE voetbalschoenen van Yaya Touré? Deze kan je zowel voor volwassenen als voor kinderen scoren in deze SHOP of in deze unieke ONE STORE! Directe levering en gratis verzending

Dit zijn de voetbalschoenen waarop Touré momenteel speelt voor Manchester City en Ivoorkust.

De Yaya Touré voetbalschoenen vind je hier. Check hier ook het laatste nieuws over de voetbalschoenen van Yaya Touré. Touré komt in het seizoen 2018-2019 uit voor Manchester City, na in het verleden actief te zijn geweest voor onder andere AS Monaco en FC Barcelona. Touré begon zijn profcarrière bij KSK Beveren. Vanaf 2010 speelt de grote middenvelder voor het Engelse Manchester City. Naast deze club uit de Premier League speelt Touré ook sinds 2004 voor Ivoorkust. De middenvelder en international werkte zijn Premier League en Champions League wedstrijden tijdens dit seizoen af op de Puma evoPOWER voetbalschoenen. Tegenwoordig speelt Touré op geel/oranje Puma ONE voetbalschoenen met kleine enkelsok. Andere sterspelers die schitteren op deze Puma voetbalschoen zijn onder andere Balotelli (Nice en Italie), Buffon, Cech en Giroud (Arsenal en Frankrijk). De Puma evoPOWER voetbalschoenen maken het mogelijke extreem harde schoten af te vuren met ongekende precisie. Materialen en technieken als de Spandex sock constructie, Adapt-Lite, Accufoam en GripTex leiden tot dit fantastische resultaat van kracht en precisie. Check hier natuurlijk ook waar je deze voetbalschoenen exclusief kunt kopen!

Puma ONE voetbalschoenen

Voetbalschoenen Yaya Touré
Puma ONE
Merk Puma
Perfect voor Spelverdelers en afmakers
Materiaal AdaptLite
Gewicht 211 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Balotelli
Giroud

Yaya Touré voetbalschoenen kopen

De Puma evoPOWER Vigor 1 voetbalschoenen van sterspeler Yaya Touré kan je zowel voor volwassenen als kinderen kopen. Deze voetbalschoenen zijn daarnaast zowel geschikt voor het voetballen op kunstgras als voor wedstrijden op natuurgras. De schoenen zijn niet geschikt voor het spelen op zachte ondergrond. De prijs van het topmodel van de Touré schoenen is € 240,-. Puma biedt echter vanaf € 50,- ook een aantal goedkopere varianten aan van dit model. Directe levering en gratis verzending!

Koop in deze SHOP de nieuwste voetbalschoenen van Yaya Touré!

of in deze unieke evoPOWER STORE!