Voetbalschoenen Romelu Lukaku

Wil je de nieuwe Puma ONE voetbalschoenen van Romelu Luaku direct kopen? Deze kan je zowel voor volwassenen als voor kinderen scoren in deze winkel of deze SHOP! Directe levering en gratis verzending

Dit zijn de voetbalschoenen waarop Lukaku speelt voor Manchester United en de Rode Duivels vanaf oktober 2018

Check hier het laatste nieuws over de voetbalschoenen van Romelu Lukaku. Lukaku speelt sinds de zomer van 2018 op de Puma  de PUMA ONE voetbalschoenen. In een oefenwedstrijd tegen Costa Rica ter voorbereiding op het WK speelde Lukaku voor het eerst op de Puma One voetbalschoenen. De aanvaller van de Rode Duivels zegt het volgende over zijn overstap naar Puma: ''Voor mij is het een belangrijke beslissing om met zo'n exclusief sportmerk in zee te gaan. Het gaat me niet alleen om de voetbalschoenen op het veld, maar ook om mijn doelpunten en mijn honger naar de goal. Ik kijk ernaar uit om met Puma voetbalschoenen te spelen.''  Daarvoor speelde de Belgische aanvaller zijn wedstrijden op voetbalschoenen van Nike en adidas. Lukaku speelt zijn wedstrijden momenteel op de blauwe Puma One voetbalschoenen uit het STUN PACK. Voor deze periode speelde Aguero op de Puma evoSPEED voetbalschoenen. Lukaku is een belangrijk gezicht van Puma voetbal. Andere sterspelers die schitteren op deze Puma voetbalschoen zijn Marco Reus (Duitsland en Borussia Dortmund), Antoine Griezmann (Frankrijk en Atletico Madrid) en Suarez (Barcelona & Uruguay)

Puma ONE voetbalschoenen

Voetbalschoenen Romelu Lukaku
PUMA ONE voetbalschoenen
Merk Puma
Perfect voor All round spelers
Materiaal Synthetisch/leer
Gewicht 103 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Giroud, Aguero, Bellerin

Romelu Lukaku voetbalschoenen kopen

De Puma ONE voetbalschoenen van sterspeler Lukaku kan je zowel voor volwassenen als kinderen kopen. Deze voetbalschoenen zijn daarnaast zowel geschikt voor het voetballen op kunstgras als voor wedstrijden op natuurgras. De schoenen zijn niet geschikt voor het spelen op zachte ondergrond. De prijs van het topmodel van de Lukaku schoenen is € 200,-. Puma biedt echter vanaf € 50,- ook een aantal goedkopere varianten aan van dit model. Directe levering en gratis verzending!

Koop je Lukaku Puma voetbalschoenen direct in deze winkel

of deze SHOP!