Voetbalschoenen Donny van de Beek

Wil je direct de adidas COPA 19 voetbalschoenen van Donny van de Beek kopen voor kinderen of volwassenen? Check ze exclusief in deze winkel of deze adidas SHOP!! Directe levering en gratis verzending!

Dit betreffen de adidas COPA 19+ voetbalschoenen waarop Donny van de Beek vanaf januari 2020 zijn wedstrijden voor Ajax en het Nederlands Elftal speelt!

Donny van de Beek speelt sinds de lancering van de adidas COPA 20 voetbalschoenen op deze voetbalschoenen. Van de Beek draagt de 20.1 versie van de adidas COPA voetbalschoenen. Dit betreft de versie met veters. Voordat de adidas COPA 19 voetbalschoenen gelanceerd werden droeg Donny van de Beek de adidas Predator 19 voetbalschoenen. Van de Beek is op 18 april 1997 geboren in Nijkerkerveen en speelt sinds de D-Pupillen voor Ajax. De middenvelder maakte in december 2015 zijn debuut voor het eerste elftal van Ajax in een Europa League wedstrijd tegen Celtic. Op 14 november 2017 maakte van de Beek zijn debuut voor het Nederlands Elftal in een interland tegen Roemenië.  Check in de blogs hieronder het laatste nieuws over de Adidas COPA 20voetbalschoenen, waarop van de Beek momenteel speelt of op gaat spelen. Bovendien vind je hier nieuws over waar je de nieuwste schoenen van de Ajacied exclusief en zo goedkoop mogelijk kunt kopen. Check hieronder allereerst een aantal statistieken over de Adidas  COPA voetbalschoenen en nog meer andere spelers die daar op spelen. Momenteel speelt Donny van de Beek zijn wedstrijden op de rood/zwarte adidas COPA 20 voetbalschoenen uit het Mutator pack! Check bovendien het Ajax voetbalshirt van Donny van de Beek. 

adidas COPA voetbalschoenen 

Voetbalschoenen Van de Beek
adidas COPA 20 voetbalschoenen
Merk Adidas 
Perfect voor Controlerende spelers 
Materiaal Fusionskin
Gewicht 217 gram

Positie

Middenveld

Andere spelers op deze voetbalschoenen

De Gea, Rabiot, Alba, Blind, Dybala

Donny van de Beek voetbalschoenen kopen

De nieuwste voetbalschoenen van Van De Beek kan je exclusief zowel voor kinderen als volwassenen kopen in de onderstaande shops. De adidas COPA 19 schoenen zijn bovendien beschikbaar voor gewone grasvelden als voor kunstgrasvelden. Het topmodel van deze schoen heeft ongeveer een prijs van € 250,- maar de goedkoopste Adidas voetbalschoenen van Van de Beek  scoor je al vanaf een bedrag van € 60,-. Directe levering en gratis verzending!  Check hieronder ook de laatste blogs over de COPA lijn van Adidas, waarop de Argentijn momenteel speelt of in de toekomst gaat spelen. 

Bestel de nieuwe adidas COPA voetbalschoenen exclusief in deze winkel

of deze adidas SHOP!