Voetbalschoenen Donny van de Beek

Wil je direct de adidas COPA Sense voetbalschoenen van Donny van de Beek kopen voor kinderen of volwassenen? Check ze exclusief in deze winkel of deze adidas SHOP!! Directe levering en gratis verzending!

Zwarte adidas COPA Sense voetbalschoenen

Dit betreffen de adidas COPA Sense voetbalschoenen waarop Donny van de Beek vanaf februari 2021  zijn wedstrijden voor Manchester United  en het Nederlands Elftal speelt!

Donny van de Beek speelt sinds de lancering van de adidas COPA voetbalschoenen op deze voetbalschoenen. Sinds de lancering van de COPA 19 voetbalschoenen in 2019 heeft adidas verschillende nieuwe technologieën aan deze schoenen veranderd en toegevoegd. Sinds 2021 heten de adidas COPA voetbalschoenen de adidas COPA Sense voetbalschoenen.  Van de Beek draagt de Sense .1 versie van de adidas COPA voetbalschoenen. Dit betreft de versie met veters. Voordat de adidas COPA 19 voetbalschoenen gelanceerd werden droeg Donny van de Beek de adidas Predator 19 voetbalschoenen. Van de Beek is op 18 april 1997 geboren in Nijkerkerveen en speelde sinds de D-Pupillen voor Ajax. De middenvelder maakte in december 2015 zijn debuut voor het eerste elftal van Ajax in een Europa League wedstrijd tegen Celtic. Op 14 november 2017 maakte van de Beek zijn debuut voor het Nederlands Elftal in een interland tegen Roemenië.  Check in de blogs hieronder het laatste nieuws over de Adidas Sense voetbalschoenen, waarop van de Beek momenteel speelt of op gaat spelen. Bovendien vind je hier nieuws over waar je de nieuwste schoenen van de middenvelder  exclusief en zo goedkoop mogelijk kunt kopen. Check hieronder allereerst een aantal statistieken over de adidas COPA voetbalschoenen en nog meer andere spelers die daar op spelen. Momenteel speelt Donny van de Beek zijn wedstrijden op de zwarte adidas COPA Sense voetbalschoenen. Check bovendien het Manchester United van de Beek voetbalshirt

adidas COPA voetbalschoenen 

Voetbalschoenen Van de Beek
adidas COPA Sense voetbalschoenen
Merk Adidas 
Perfect voor Controlerende spelers 
Materiaal Fusionskin/ K-Leather
Gewicht 217 gram

Positie

Middenveld

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Dybala, Insigne, Felix, Davies, Jurrien Timber, Ramos,
Blind, Neuer, de Gea, Cuadrado. 

Donny van de Beek voetbalschoenen kopen

De nieuwste voetbalschoenen van Van De Beek kan je exclusief zowel voor kinderen als volwassenen kopen in de onderstaande shops. De adidas COPA SENSE schoenen zijn bovendien beschikbaar voor gewone grasvelden als voor kunstgrasvelden. Het topmodel van deze schoen heeft ongeveer een prijs van € 280,- maar de goedkoopste Adidas voetbalschoenen van Van de Beek  scoor je al vanaf een bedrag van € 60,-. Directe levering en gratis verzending!  Check hieronder ook de laatste blogs over de COPA lijn van Adidas, waarop de sterspeler momenteel speelt of in de toekomst gaat spelen. 

Bestel de nieuwe adidas COPA voetbalschoenen exclusief in deze winkel

of deze adidas SHOP!

Zwarte adidas COPA Sense voetbalschoenen