Voetbalschoenen Virgil van Dijk

Wil je de nieuwste Nike Tiempo Legend voetbalschoenen van Virgil van Dijk direct kopen voor kinderen en volwassenen? Check ze exclusief in de NIKE SHOP, of deze winkel of deze SHOP! Directe levering en gratis verzending!

Op deze schoenen speelt Virgil van Dijk vanaf nu zijn wedstrijden voor Liverpool en het Nederlands Elftal vanaf februari 2021. 

VIRGIL VAN DIJK speelt zijn wedstrijden bij Liverpool en Nederland op de Nike Tiempo Legend VII ''Just Do It'' voetbalschoenen voetbalschoenen. Momenteel speelt Virgil zijn wedstrijden op de witte Nike Tiempo voetbalschoenen. De Nike Tiempo Legend Legend schoenen zijn uitgerust met kangoeroeleer, welke de vorm aanneemt van de voeten van de spelers. Andere spelers die op de Nike Tiempo Legend VII voetbalschoenen spelen zijn Ramos, Thiago Silva, Pique, Boateng.  Hieronder vind je meer informatie over de kenmerken van de voetbalschoenen van Ramos, welke perfect zijn voor wendbare, controlerende en snelle spelers, die zich snel los willen maken van hun tegenstander. Daarnaast geven we hieronder exclusief de informatie waar je de voetbalschoenen van de speler van Liverpool en Oranje kunt kopen! Check ook het Liverpool voetbalshirt van Virgil van Dijk

Nike Tiempo Legend VII voetbalschoenen

Voetbalschoenen Bazoer
Nike Tiempo voetbalschoenen
Merk Nike
Perfect voor Verdedigende spelers
Materiaal Kangoeroeleer
Gewicht 205 gram

Positie

Middenvelder

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Sergio Ramos

Thiago Silva

Pique

Boateng

Voetbalschoenen Virgil van Dijk kopen

De voetbalschoenen van Virgil van Dijk kan je zowel in volwassen maten als in kindermaten kopen in de onderstaande shops. De nieuwste Nike Tiempo Legend voetbalschoenen kennen een verkoopprijs van € 300,- maar scoor je in goedkopere versies al vanaf € 50,-. Deze schoenen zijn zowel voor gewone grasvelden als voor kunstgrasvelden beschikbaar. Bovendien zijn er speciale zaalvoetbalschoenen gelanceerd. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwste Virgil van Dijk voetbalschoenen in de de NIKE SHOP

of deze winkel

of deze SHOP!

Wit groene Nike Tiempo Legend voetbalschoenen