Voetbalschoenen Vardy

Wil je direct de Nike Hypervenom Phantom 3 voetbalschoenen van Vardy kopen en heb je geen zin om al die informatie hieronder te lezen? Check deze schoenen vanaf een prijs van € 65,- in deze SHOP of deze EXCLUSIEVE SHOP!  Directe levering en gratis verzending

Dit zijn de voetbalschoenen waarop Vardy momenteel speelt bij Leicester City en het nationale elftal van Engeland. 

Check hier de nieuwste voetbalschoenen van Vardy waarmee hij speelt sinds juni 2018. Jamie Vardy (11-01-1987) is sterspeler van Engels Kampioen 2015-2016 Leicester City en tevens international van Engeland. In het seizoen 2015-2016 bekroonde de aanvaller zich net niet tot topscorer van de Premier League. Vardy maakte 24 goals, Kane echter 25. Samen met Algerijn Mahrez vormde Vardy een gevaarlijk spitsenkoppel. Vardy is sinds kort international van 'The Three Lions' en is opgenomen in de selectie voor Euro 2016. Vardy werkt zijn trainingen, warming-up en wedstrijden in het seizoen 2017-2018 op de nieuwste Nike Hypervenom Phantom III voetbalschoenen.  Deze voetbalschoenen zijn de voetbalschoenen voor de wendbare voetballer die ook dodelijk voor het doel wilt zijn. Sterspeler Vardy kan het maximale uit zijn kwaliteiten halen door de aanwezigheid van technieken en materialen als een dynamic fit collar, NikeSkin, ACC, het Split Toe systeem en een nylon PEBAX zool.  Check hieronder het laatste nieuws over de Jamie Vardy voetbalschoenen, waar ook Aubameyang (Borussia Dortmund en Gabon) en Lewandowski (Bayern München en Polen) op schitteren. Check tevens de informatie waar je de nieuwste Hypervenom Phantom III voetbalschoenen kunt kopen. Deze zijn enkel voor volwassenen beschikbaar op alle ondergronden! Ook is er een goedkopere variant verkrijgbaar die door het leven gaat als de Hypervenom Phatal II.

Nike Hypervenom Phantom II voetbalschoenen

Voetbalschoenen Vardy
Nike Hypervenom Phantom III
Merk Nike
Perfect voor Beweeglijke spelers 
Materiaal Synthetisch/Flyknit
Gewicht 210 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

 

Aubameyang

Lewandowski

Voetbalschoenen Vardy kopen

De voetbalschoenen van Vardy kan je enkel kopen in volwassen maten! De Nike Hypervenom  Phantom III voetbalschoenen kennen een verkoopprijs van tussen de € 275,- en € 285,-. Echter in goedkopere versies scoor je deze kicksen al vanaf een prijs van € 50,-. Deze schoen koop je in de maten 1, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49. Deze schoenen zijn zowel voor gewone grasvelden als voor kunstgrasvelden beschikbaar. Directe levering en gratis verzending! Inclusief de mogelijkheid tot personalisatie. 

Koop de nieuwste Vardy voetbalschoenen in DE VOETBALSCHOENENSHOP of

in deze unieke HYPERVENOM NIKE SHOP