Under Armour Speedform voetbalschoenen

Check hier alles over de nieuwste Under Armour Speedform voetbalschoenen. Dit zijn de schoenen, waar onder andere Nederland en Manchester United sterspeler Memphis Depay wekelijk op schittert. Het design van de Speedform voetbalschoenen van Under Armour wordt doorgaans gekenmerkt door de combinatie van felle tegenstrijdige kleuren en zijn bedoeld voor de snelste voetballers. De Speedform’s zijn verkrijgbaar in een synthetisch en volledig lederen variant. Op deze pagina vind je een overzicht van de kenmerken van de Speedform voetbalschoenen. Uiteraard vind je op deze pagina informatie waar je de nieuwste schoenen van o.a. Memphis Depay kan kopen en vind je uiteraard ook het laatste nieuws over de Speedform’s  van Under Armour. Als er een nieuw model van de voetbalschoenen wordt gelanceerd, ben je hier aan het goede adres voor het laatste nieuws! Voetbal-schoenen.eu, het meest uitgebreide nieuws over de Under Armour Speedform voetbalschoenen.

Under Armour Speedform Voetbalschoenen Depay

Technische informatie en materiaal Under Armour Speedform voetbalschoenen

  • Het afgelopen jaar zijn er tot dusver 5 Under Armour Speedform voetbalschoenen gelanceerd. Zo zijn er 2 synthetisch leren voetbalschoenen van de Speedform lijn gepresenteerd (groen en blauw). Daarnaast kent de Speedform lijn een volledig zwart en witte lederen variant. Sinds kort is Memphis Depay, sterspeler van Under Armour, in het bezit van zijn eigen camouflage Speedform’s. Het design van zijn eigen voetbalschoenen wordt gecombineerd met een camouflage all-over print en oranje details. De voetbalschoenen zijn er zowel in de FG (Firm Ground)) als in de SG (Soft Ground) versie. Dit betekent dat de voetbalschoenen van Under Armour zowel gekocht kunnen worden voor harde als drassige grasvelden. De voetbalschoenen zijn verkrijgbaar in zowel volwassen maten als in kindermaten. De verkoopprijs van de Under Armour Speedformy voetbalschoenen ligt tussen de € 169,99 en € 199,99.
  • De (synthetisch-) lederen bovenlaag moet leiden tot een perfect balgevoel bij voetballers. Ook gedurende natte weersomstandigheden moeten spelers voorzien zijn van de voordelen van deze bovenlaag. Dit, omdat het materiaal geen vocht opneemt. Een ander voordeel van dit materiaal is dat de voetbalschoenen niet zwaarder worden. Zo blijven de voordelen van een lichtgewicht voetbalschoenen gedurende alle weersomstandigheden aanwezig.
  • Hier komt bij dat het voorste gedeelte van de (synthetisch-) lederen bovenlaag in het bezit is van voorgevormde tenen. De functie hiervan is het garanderen van een nog betere pasvorm en moet leiden tot nog betere prestaties op het voetbalveld.
  • Verder is de Under Armour Speedform voetbalschoen voorzien van een externe hielkap. De functie van deze hielkap is het geven van meer stabiliteit aan de voet. Je voet beweegt namelijk minder en dit zorgt er voor dat er minder energie voorspeelt wordt bij het maken van snelheid.
  • De Speedform’s worden gecomplementeerd door een lichtgewicht chrome zoolplaat. Dit zorgt ervoor dat de schoenen licht in gewicht blijven.
  • Dit alles zorgt ervoor dat de schoenen slechts 210 gram wegen.

Spelers

Memphis Depay schittert wekelijk op de Under Armour Speeform’s. Ook Mexico en FC Porto sterspeler Jesus Corona is wekelijks te zien op deze lichtgewicht schoen.

Under Armour Speedform voetbalschoenen kopen

Check hieronder het laatste nieuws over de Speedform voetbalschoenen van het Amerikaanse merk van en klik op één van de beschikbare schoenen als je deze wilt kopen. Check ook deze shops voor de nieuwste en goedkoopste Speedform voetbalschoenen.

Check de online voetbalschoenenshop! 

Historie