Under Armour Spotlight voetbalschoenen

Check hier alles over de nieuwste Under Armour Spotlight voetbalschoenen. Op deze pagina vind je een overzicht van de kenmerken van de Spotlight voetbalschoenen. Uiteraard vind je op deze pagina informatie waar je de nieuwste schoenen van o.a. Memphis Depay kan kopen en vind je uiteraard ook het laatste nieuws over de Spotlight's van Under Armour. Als er een nieuw model van de voetbalschoenen wordt gelanceerd, ben je hier aan het goede adres voor het laatste nieuws! Voetbal-schoenen.eu, het meest uitgebreide nieuws over de Under Armour Spotlight voetbalschoenen.

Witte Under Armour Spotlight Voetbalschoenen 2

  • De Under Armour Spotlight voetbalschoenen zijn de voetbalschoenen voor offensieve voetballers. De voetbalschoenen staan bekend als de speedschoenen! Het meest geavanceerde model van de Spotlight voetbalschoenen kosten € 200,-. Tevens zijn goedkopere varianten verkrijgbaar. Ook kent de Spotlight kindermaten. De Spotlight's zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Een overzicht hiervan kan je hieronder vinden.
  • De Spotlight voetbalschoenen nemen enkele technieken en materialen over van haar voorganger, de SpeedForm schoenen. De Spotlight schoenen kennen de zoolplaat en externe hielkap die ook aanwezig was op de SpeedForm's. Deze hielpak is anatomisch gevorm zonder stiksels. Dit sluit perfect aan op de voet en zorgt samen met het noppensysteem van de zoolplaat voor een explosieve afzet. 
  • Bovendien worden de Spotlight's van Under Armour gekenmerkt door een synthetisch en innovatief bovendeel. In het design levert dit verschillen in lagen op rond de wreef, het midden aan de binnenzijde en op de hiel. Het maakt je voetboog dynamischer. Dit leidt tot de ultieme pasvorm en balcontrole. 
  • De binnenzool is tevens vernieuwend. Deze bevat traction pads. De pads komen terug op de voor- en middenvoet en zijn geplaatst in een patroon die de contactpunten van de voet volgen. Deze extra grip moet voor meer kracht en snelheid zorgen in je afzet. 
  • De voetbalschoenen wegen slechts 209 gram.

Spotlight sterspelers

Een sterspeler die op de nieuwste Spotlight voetbalschoenen spelen is Memphis Depay (Manchester United en het Nederlands Elftal).

Under Armour Spotlight voetbalschoenen kopen

Check hieronder het laatste nieuws over de Spotlight voetbalschoenen en klik op één van de beschikbare schoenen als je deze wilt kopen. Check ook deze shops voor de nieuwste en goedkoopste Spotlight voetbalschoenen! 

Koop het hier...

Historie