Nike Tiempo Legend zaalvoetbalschoenen voor kinderen - Wit/Groen

Bestel hier de goedkope Nike Tiempo Legend zaalvoetbalschoenen voor kinderen. Dit betreft de goedkope versie van de Nike Tiempo's voor kinderen, speciaal voor in de zaal of andere indoor ondergronden. Deze schoenen kun je vanaf nu bestellen in de volgende kindermaten: 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 35, 37 en 38. Deze schoenen worden gedragen door spelers als Tadic, Virgil van Dijk, Veltman en nog meer sterspelers. De Nike Tiempo LegendX VII Academy IC zaalvoetbalschoen voor kleuters/kids combineert licht, geweven materiaal met premium leer voor een flexibele pasvorm, premium comfort en goede balbeheersing op velden met gras.

Pluspunten

  • De Nike Jr. Tiempo Legend 8 Academy schoen heeft het legendarische balgevoel van kalfsleer en zorgt voor demping waarmee je klaar bent voor op het veld of op straat. Een voering van mesh op de tong en kraag zorgt voor ventilatie en een streetwearstijl.
  • Het zachte kalfsleer op de voorvoet is niet gestikt en heeft een voorgevormde ruittextuur voor balbeheersing.
  • Een middenzool van foam absorbeert de schokken van spelen in de stad en een tong van foam zorgt voor demping op de bovenkant van je voet.
  • De rubberen buitenzool is ontwikkeld op basis van Nike Sport Research Lab-analyses van spelersbewegingen en is zo ontworpen dat hij grip in meerdere richtingen geeft op straat, op het veld en op indoor ondergronden.
  • Inlegzool voor directe demping
  • Veterlus zorgt ervoor dat de tong goed blijft zitten
  • Voor grip op straat, in de zaal en op andere indoor ondergronden
  • Niet-afgevende buitenzool

Om als echte heerser over het veld te lopen, om elke aanvaller de baas te zijn en om het spel te weten domineren heeft de Nike Tiempo voetbalschoen deze verschillende technieken gekregen. Deze verfijnde technieken maken jou een betere speler! Klik direct op de buttons om deze gave voetbalschoenen te bestellen. In deze shops kun je de schoenen ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!