Nike Tiempo Legend zaalvoetbalschoenen - Wit/Groen

Bestel hier de wit/groene Nike Tiempo Legend zaalvoetbalschoenen uit het Spectrum pack voor volwassenen en kinderen. De schoenen zijn wit metgroene details. Dit betreft de goedkope versie van de Nike Tiempo's voor volwassenen en kinderen, speciaal voor in de zaal of andere indoor ondergronden. Deze schoenen kun je vanaf nu bestellen in de maten 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 en 47 voor volwassenen en ook in de volgende kindermaten: 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 en 35. Deze schoenen worden gedragen door spelers als  Tadic, Virgil van Dijk, Veltman en nog meer sterspelers.   De Nike React Tiempo Legend 8 Pro IC zaalvoetbalschoen heeft het legendarische balgevoel van kalfsleer en is gemaakt met responsieve Nike React demping zodat je de tegenstander een stap voor blijft.

  • Nike React foam is ongelofelijk veerkrachtig. Als je voet landt, veert het foam terug voor een zacht en veerkrachtig gevoel.
  • Het kalfsleer op de voorvoet is ongelooflijk zacht en flexibel, zodat je de bal kunt voelen voor de ingewikkelde moves in de zaal.
  • De rubberen buitenzool is ontwikkeld op basis van Nike Sport Research Lab-analyses van spelersbewegingen en is zo ontworpen dat hij grip in meerdere richtingen geeft op straat, op het veld en op indoor ondergronden.
  • Voor grip op straat, in de zaal en op andere indoor ondergronden
  • Niet-afgevende buitenzool
  • Weergegeven kleur: Platinum Tint/Rage Green
  • Stijl: AT6134-030

Om als echte heerser over het veld te lopen, om elke aanvaller de baas te zijn en om het spel te weten domineren heeft de Nike Tiempo voetbalschoen deze verschillende technieken gekregen. Deze verfijnde technieken maken jou een betere speler! Klik direct op de buttons om deze gave voetbalschoenen te bestellen. In deze shops kun je de schoenen ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!